Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasili su se

Društvene mreže gore: Slavni u panici, neki noćas nisu spavali, a ovo su njihove burne reakcije na izbore

Foto: Instagram, Pixsell
1/8
04.11.2020.
u 10:06

Naravno, oko svega su se oglasili i poznati, a mnogi od njih cijelu su noć bdjeli na društvenim mrežama i komentirali događanja. Mnogi su već ranije priprijetili da će se odseliti u drugu zemlju ako ponovno pobijedi Donald Trump, dok neki žestoko navijaju protiv Joea Bidena koji je obećao da će povećati poreze najbogatijima.

Utrka za predsjednika Amerike bliži se kraju. Građani SAD-a su ponosni na rekordnu izlaznost na izbore, a mnogi od njih pratili su događanja gotovo cijelu noć. Naravno, oko svega su se oglasili i poznati, a mnogi od njih cijelu noć su bdjeli na društvenim mrežama i komentirali događanja. Mnogi su već ranije priprijetili da će se odseliti u drugu zemlju ako ponovno pobijedi Donald Trump, dok neki žestoko navijaju protiv Joea Bidena koji je obećao da će povećati poreze najbogatijima. Većina hollywoodske elite ipak se slaže s većim porezima, ponajviše zbog toga što žele unaprijediti zdravstvo te osigurati da ugroženi građani dobiju zdravstveno osiguranje, kako ne bi završili u bankrotu zbog slomljenog prsta.

Ipak, dok čekaju rezultate, postaju sve nezadovoljniji, pogotovo nakon što je Trump proglasio pobjedu iako još nisu obrađeni svi glasovi poslani poštom. Jedna od njih je i legendarna glumica Sharon Stone koja je otkrila da cijelo vrijeme plače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ElectionDay2020

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

Ona u ovoj utrci podržava demokratskog kandidata, kao i reperica Cardi B koja se snimila kako zbog uzbuđenja puši tri cigarete odjednom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How these elections got me watching these states turn red 😒😒😒😒

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Glumac Mark Ruffalo na Twitteru poziva ljude da misle pozitivno te želi da se izbroji svaki glas.

Foto: Twitter

Javila se i slavna glumica Charlize Theron koja je potvrdila da je užasno anksiozna, ali je sretna što je Sarah McBride postala prva otvoreno transrodna državna senatorica.

Foto: Twitter

Mnoge zvijezde poput glumice Sophije Bush upozoravaju svoje pratitelje kako rezultati najvjerojatnije neće biti poznati danas te da ljudi trebaju biti smireni do kraja tjedna.

Foto: Twitter

O svemu se oglasila i mlada glumica Lili Reinhart.
– Ne razumijem kako Amerikancima nije dosta Trumpa koji stoji iza svojih homofobnih, rasističkih i mizoginih izjava – napisala je.

Foto: Twitter

Jedan od politički najaktivnijih slavnih glumaca na Twitteru definitivno je John Cusack koji kaže da je svaki glas za Donalda glas za osobu koja je mentalno bolesna, ubija ljude u pandemiji, za silovatelja i rasista, te da je duša SAD-a teško bolesna. 

Komičar i voditelj Jimmy Kimmel kazao je da je biti budan na izbornu noć jednako kao da si budan za vrijeme vlastite operacije.

Foto: Twitter

Zvijezda "Gospodara prstenova" Elijah Wood napisao je kako je zahvalan svim osobama koje su izašle na izbore kako bi se završila "ova noćna mora".

"Vi ste heroji koje trebamo i izašli ste u gomilama", napisao je.

Foto: Twitter

Mnoge je oduševila i gesta glumca Paula Rudda, zvijezde "Osvetnika". On je, naime, šetao po biralištima u New Yorku i dijelio kekse svima koji su čekali u redu.

 

O trenutačnom stanju glasova oglasila se i Monica Lewinsky.
"Mislim da ću zapaliti nekoliko cigareta. Činim to svakih nekoliko godina. Nemojte me prozivati, koristim Twitter kao židovsku ispovjedaonicu", napisala je. 

Glumica Kirstie Alley, jedna od malobrojnih slavnih fanova Trumpa, isto je bila budna cijelu noć.

"Moram sad stvarno ići spavati. Nadam se da ću se probuditi s vijestima da je Trump novi predsjednik i da je preuzeo kormilo", poručila je. 

Foto: Twitter

Ipak, tijesna utrka još nije na kraju, svi glasovi još nisu prebrojani, pa mnogi poznati jednostavno pozivaju svoje pratitelje da misle pozitivno te se nadaju da će sve dobro završiti. 

Komentara 19

PA
Pahor
10:29 04.11.2020.

Ooo siroti mali bogatasi. Ovo me podsjeca na nase " umjetnike" koji pred svake izbore prijete da ce otici iz zemlje. Naravno nitko od njih ne ode

PR
Prat
10:28 04.11.2020.

Ljevičari su došli do točke ekstremizma i očitog fanatizma..a još uvijek sami sebe nazivaju liberalima

Avatar Krabat
Krabat
10:37 04.11.2020.

Slavni imaju razloga za paniku isto kao i većina medija u svijetu a bogami i ovi naši zgubidani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije