Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Žanamari pozirala u vrućoj kombinaciji i odmah reagirala na komentar pratitelja: Svi to spominju

Žanamari Perčić
Foto: Facebook/RTL
1/10
04.11.2020.
u 08:22

Mnogi najviše vole kada pokaže malo više kože ili odjene neku usku kombinaciju, a čini se da je ova posljednja bila pravi pogodak.

Pjevačica Žanamari Perčić često objavljuje fotografije svojih modnih kombinacija koje izazivaju oduševljenje njezinih pratitelja. Mnogi najviše vole kada pokaže malo više kože ili odjene neku usku kombinaciju, a čini se da je ova posljednja bila pravi pogodak. Perčić je pozirala u crnom sportskom topiću i biciklističkim hlačama koje su naglasile njezine obline. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Odmah je dobila gomilu komentara i lajkova, točnije više od sedam tisuća. No, brzo je reagirala na jedan koji joj baš nije 'sjeo'.

“Što bi čovjek rekao ne daš se godinama k’o cura od 25 godina, a ne već koliko imaš, izgledaš božanstveno kapa do poda” napisao joj je pratitelj.

“Bilo bi mi još draže kad se svaka moja fotka ne bi gledala kroz prizmu godina. Al’ hvala, znam da si ti uvijek dobronamjeran. Govorim općenito. Ne može ni jedan post proći da se u sklopu komplimenta ne spominju i te moje ‘strašne godine'” odgovorila mu je pjevačica.

Podsjetimo, Perčić je prije pet godina rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug dali ime Gabrijela. Dok je prošle godine bila natjecateljica u showu "Zvijezde pjevaju" u jednom intervju priznala je kako njezina kći ne voli spavati i zbog toga je često neispavana i kako još uvijek traži formulu kako preživjeti taj period. Sada je Žanamari priznala kako je ona definitivno u skupini paranoičnih roditelja i objasnila je zašto to misli.

- Otkad sam roditelj naišla sam na zbilja čudne termine tj. definicije roditelja - prebrižan ili paranoičan roditelj i Opušten roditelj! Ja sam očito u ovoj skupini paranoičnih, jer moja briga za dijete definitivno nadjačava apsolutno sve druge misli, radnje i emocije. Kad moje dijete doživi iti blagu porezotinu ja se tresem još satima i jedva smirim puls. Nikako ne mogu povezati termin ‘opušten’ uz termin roditelj. Te dvije riječi upotrebljene u istoj rečenici moj mozak uopće ne može procesuirati. Zbog tog me nerijetko zadirkuju i nazivaju kojekakvim ‘simpatičnim’ nadimcima poput ‘psihotična’, ‘u grču’, ‘dramatična’, ‘prezabrinuta’ i slično. Ja samo volim svoje dijete na jedini način na koji znam. Svaka moja stanica strepi za nju i tako će biti dok sam živa. Ako sam zbog toga ‘za ludnicu’, rezervirajte mi mjesto! - kaže pjevačica. Žanamari je šest godina u braku s bivšim manekenom Marijem Perčićem. Pet godina mlađeg supruga upoznala je kada je putem Facebooka tražila nekoga za snimanje svog spota, a ubrzo je Mario, koji se osim modelingom bavi i glazbom, postao basist u njezinom bendu. Nakon godinu dana veze par je uplovio u bračnu luku.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ARES
ARES
00:01 05.11.2020.

Ne kužim ove kcazi pjevačice Bačić Žanamari i ostale kome one to poziraju mislim koga to zanima gledati sise u guzove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije