Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Drama u Zagrebu: Nikolina Pišek i kći Una (5) pronađene onesviještene u stanu

Foto: instagram
1/10
08.02.2021.
u 14:45

U kući u Zagrebu, kako piše srpski Telegraf, gdje Nikolina Ristović (ex. Pišek) stanuje sa suprugom Vidojem i kćeri Unom umalo je došlo do tragedije.

Voditeljica Nikolina Ristović (ex. Pišek) i njena kći Una (5) u noći sa subote na nedjelju izbjegle su pravu tragediju u stanu u Zagrebu. Naime, u njihovu domu pukla je plinska cijev koja osigurava grijanje cijele zgrade, a Nikolina i Una su se otrovale ugljičnim monoksidom, piše Telegraf.

– Sve se dogodilo u noći između subote na nedjelju. Nikolina se oko 20 sati čula s Vidojem koji je zbog posla morao otići u Beograd. Tada mu je rekla da je s kćeri došla iz grada i da će zajedno gledati film i odmarati se. Potom je Nikolina pozvala supruga oko 1 sat u noći i rekla kako Una povraća i ima jaku glavobolju. Tada mu je rekla da se ni ona ne osjeća najbolje. Vidoje je savjetovao da odmah krenu k doktoru, što je Nikolina poslušala – ispričao je izvor blizak voditeljici za Blic te objasnio kako je Vidoje zvao nekoliko minuta kasnije, ali se Nikolina nije javljala.

Foto: Instagram screenshot

Tada je odlučio poslati nekoliko prijatelja da provjere što se dogodilo s Unom i Nikolinom, ali nitko nije otvarao vrata. Jedino su lajali psi.

– Nakon toga su razvalili vrata i vidjeli Nikolinu koja je bila u besvjesnom stanju na podu, dok je kći ležala u krevetu isto u besvjesnom stanju – objasnio je izvor.

Vatrogasci su došli na mjesto nesreće te izmjerili sedam puta veću dozu plina od dopuštene, a Nikolina i Una odvezene su u bolnicu kolima hitne pomoći. Nikolina je danas puštena kući, a kći se i dalje nalazi u dječjoj klinici. O svemu se oglasila i voditeljica.

– Nisam željela da se to dozna, ali točno je da je u noći između subote i nedjelje došlo do curenja plina za grijanje. Nisam htjela s tim izaći u javnost dok ne bude definitivno, kriminalistička policija sada obavlja očevid. Što se zapravo dogodilo? Obavljena je adaptacija poslije potresa... – počela je objašnjavati Nikolina pa dodala: – Neću ništa tvrditi budući da nemam nikakvu informaciju, ali izgleda da je došlo do neke pogreške zbog tih radova, ali ne mogu ništa tvrditi. Ali, to je točno. Kći i ja smo nakon toga završile u bolnici, sada smo dobro – završila je voditeljica.

 

 

Komentara 5

DU
Deleted user
17:11 08.02.2021.

Ako je u pitanju ugljični monoksid onda će prije biti da je dimnjak zaštopan ili zapečačen nakon potresa, a ona išla paliti bojler.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
15:44 08.02.2021.

Naime, u njihovu domu pukla je plinska cijev koja osigurava grijanje cijele zgrade, a Nikolina i Una su se otrovale ugljičnim monoksidom????

BL
bluescreen
15:45 08.02.2021.

bojim se de Hrvatska opet postaje opcija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije