Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užasna situacija

Drama u poznatoj obitelji! Buran prekid slavnog para: Majka manekenke tvrdi da ju je pjevač udario

Foto: PA/Pixsell
1/11
29.10.2021.
u 14:00

Iako Zayn kaže da se to nije dogodilo, Yolanda tvrdi da ona govori istinu i da je fizički nasrnuo na nju, te razmišlja o podizanju prijave.  Pjevač se o svemu oglasio na društvenim mrežama.

Prošli tjedan bilo je stvarno burno u obitelji slavne manekenke Gigi Hadid. Naime, njen partner, pjevač Zayn Malik udario je njenu majku Yolandu, inače bivšu manekenku i reality zvijezdu. Iako Zayn kaže da se to nije dogodilo, Yolanda tvrdi da ona govori istinu i da je fizički nasrnuo na nju, te razmišlja o podizanju prijave. 

Pjevač se o svemu oglasio na društvenim mrežama. 

 

"Privatna sam osoba i nisam želio da ovo izađe u javnost. U nastojanju da zaštitim svoju kćer, pristao sam osporiti tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerice, a koja ja ušla u naš dom dok je partnerica bila odsutna prije nekoliko tjedana", napisao je Malik, te dodao:

"Ovo je bila i još uvijek bi trebala biti privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, usprkos mojim naporima da nas vratim u mirno obiteljsko okruženje, koje bi mi trebalo omogućiti da odgajam kćer na način na koji to ona zaslužuje."
Napisao je i da poriče da je udario Yolandu.

"Poričem da sam udario Yolandu i odbijam dati bilo kakve daljnje detalje i nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rješavanju obiteljskih problema u četiri oka."

Gigi i Zayn navodno su prekinuli prije ovog incidenta, a manekenkin glasnogovornik kazao je kako je ona trenutačno fokusirana samo na svoju kćerkicu Khai. Njihov obiteljski prijatelj za strane medije potvrdio je da više nisu zajedno, ali dodao i da su oboje odlični roditelji. 

Podsjetimo, Malik i Hadid postali su roditelji u rujnu 2020. Svoje obožavatelje na Instagramu odmah su obavijestili o tome. 

"Naša djevojčica nam se pridružila ovoga vikenda i već je promijenila naš svijet. Toliko sam zaljubljena", napisala je 25-godišnja manekenka i podijelila fotografiju na kojoj njezin suprug drži ruku njihove tek rođene kćeri.

Ljubavna priča ovog para počela je prije pet godina u vrijeme dok je Zayn bio član One Directiona i za njim su bile lude tinejdžerice diljem svijeta. Tri godine nakon početka romanse manekenka i glazbenik su prekinuli, ali 2019. godine su se pomirili i ubrzo nakon što su se pomirili pojavila su se šuškanja kako par očekuje prinovu.

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

 

Komentara 4

BO
Boyan1955
15:21 29.10.2021.

Nikada ali nikada se ne vraćaj staroj ljubavi!!!

ZO
Zoran
15:16 29.10.2021.

Auuuuuu,štete u p.m

RO
RogaBabaroga
14:10 29.10.2021.

ludo, napušteno, drogirani i to zaslužuje medijski prostor😱🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije