Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODAN JE

Domaći glazbenik skinuo se do kraja: 'Obožavateljice su mi slatka briga'

Goran Belošević
Foto: Mislav Žabarović
1/9
11.07.2019.
u 16:28

- Već smo odavno imali ideju da se svi u bendu slikamo goli za Haloween s bundevama ispred nas. Kako to nismo napravili, sjetio sam se da to probam s bundevom - sa smiješkom nam je kazao Goran koji je bivši sportaš pa trenira tri do pet puta tjedno.

Grupa Pravila igre jedna je od najomiljenijih domaćih grupa među pripadnicima ljepšeg spola, a brojnim djevojkama je osim pjevača Ivana penezića za oko zapeo i osnivač i bubnjar grupe, 34-godišnji Goran Belošević. 

Goran je nedavno snimio i set provokativnih fotografija, na kojima se dobro vidi njegovo isklesano tijelo. Na jednoj je fotografiji potpuno gol, a strateško mjesto pokrio je lubenicom. 

- Već smo odavno imali ideju da se svi u bendu slikamo goli za Haloween s bundevama ispred nas. Kako to nismo napravili, sjetio sam se da to probam s bundevom - sa smiješkom nam je kazao Goran koji je bivši sportaš pa trenira tri do pet puta tjedno. Malo je poznat podatak da je bio juniorski prvak Hrvatske u tenisu, a tijekom karijere igrao je i protiv danas najboljih svjetskih tenisača Đokovića, Nadala, Čilića i Berdycha. 

Foto: Mislav Žabarović

- Sa svima njima sam bio al pari, čak sam znao i pobjeđivati Đokovića na trening mečevima. Imao sam dobar potencijal, no nakon povrede zgloba morao sam se ostaviti tenisa u 21. godini - veli Goran koji i dalje povremeno zaigra. Tako je prije dvije godine sparirao i s prijateljicom Anom Konjuhom, kada se oporavljala od ozljede. 

Grupa Pravila igre trenutačno je na ljetnoj turneji. Baza im je Rogoznica, pa će se tako stići i odmoriti, a onda će se pripremati i za novi album. Nedavno su snimili i prvu pjesmu na slovenskom "Moje roke so ledene", no to nije kraj iznenađenjima. 

- Radimo pjesmu koja će izaći u studenom a bit će svojevrsna suradnja s jednim fakultetom. Ne smijem vam više otkriti, no siguran sam da će čitatelji Večernjeg to prvi saznati - kazao nam je  Goran Belošević.

Zanimalo nas je i kako se Goran bori s navalom obožavateljica, koje ga svakodnevno bombaridraju porukama.

- Moram vam reći da su to slatke brige. Nedavno sam prekinuo višegodišnju brigu, tako da sam sad sretno slobodan - kaže Goran.  

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar VinkoL
VinkoL
17:47 11.07.2019.

I naravno da se mora desetak puta spomenuti i džoković. Boldanim slovima, nek se zna. A članak je, navodno, o Hrvatu.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
17:53 11.07.2019.

Dovoljna mu je bila i marelica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije