Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29. dodjela po redu

Dodjela glazbene nagrade Porin nakon šesnaest godina vraća se u Osijek

Zagreb: 28. dodjela glazbene nagrade Porin
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
13.01.2022.
u 19:24

O ovogodišnjoj dodjeli više će biti poznato u petak na konferenciji za novinare u dvorani Gradski vrt

Dodjela glazbene nagrade Porin će, nakon šesnaest godina, ponovo biti održana u srcu Osječko-baranjske županije, gradu Osijeku.

O ovogodišnjoj dodjeli više će biti poznato u petak na konferenciji za novinare u dvorani Gradski vrt gdje će se medijima obratiti gradonačelnik grada Osijeka Ivan Radić, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, predsjednik Upravnog odbora Porina Frano Đurović i Izvršni direktor Porina Davor Drezga.

Na konferenciji će biti najavljen točan datum održavanja dodjele i potpisan ugovor domaćina Grada Osijeka i Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza. Inače, utemeljitelji glazbene nagrade Porin su HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HRT – Hrvatska radiotelevizija i HGU – Hrvatska glazbena unija.

Inače, prošle godine dodjela Porina održana je u Zagrebu, na HRT-ovoj 'sunčanoj strani Prisavlja', a godinu prije trebala je biti održana u Rijeci u sklopu programa Rijeke 2020 -Europske prijestolnica kulture, ali je zbog pandemije održana kao emisija na HRT-u. Godine prije tog održana je u Centru Zamet, u Rijeci. 

VIDEO>>Omiljeni radijski voditelj Vicko: "2021. bi htio zaboraviti ako je moguće. Dobro sam se oporavio!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije