Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PODCAST

Omiljeni radijski voditelj Vicko: 'Još uvijek osjećam posljedice koronavirusa, hodam uz pomoć štapa!'

Trpimir Vicković Vicko
Foto: Vecernji.hr
1/5
13.01.2022.
u 18:00

Trpimir Vicković Vicko je gost ovotjednog Podcasta Večernjeg lista, u kojem se prisjetio godina kad je bio najomiljeniji radijski voditelj u Hrvatskoj, ali nam i ispričao kako je jedva prebilio koronavirus, od čijih se posljedica još oporavlja.

Radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko (56) rekorder je po broju osvojenih Večernjakovih ruža. Popularni Vicko Budilica je za svoj jutarnji show na tadašnjem Obiteljskom radiju svojio čak sedam Ruža koje i danas čuva na posebnom mjestu.Vicko je i gost ovotjednog Podcasta Večernjge lista, u kojem se prisjetio godina kad je bio najomiljeniji radijski voditelj u Hrvatskoj, ali nam i ispričao kako je jedva prebilio koronavirus, od čijih se posljedica još oporavlja. 

 – Tih je godina konkurencija u svakoj kategoriji bila velika, brojna i jaka. Glas publike, čitatelja Večernjeg lista, ujedno i slušatelja radijskog programa, značio je posebno priznanje da je to što se radi prepoznato. Osobno nisam nikad pozivao slušatelje da glasaju za mene, a oni su svejedno svake godine glasali za mene. Bilo je to vrijeme prije društvenih mreža, kada je radio mijenjao i Facebook i Twitter - prisjetio se Vicković.

– Atmosfera je uvijek bila napeta jer nismo unaprijed znali tko je dobio. Neki nominirani kolege znali su mi dobaciti da mene boli briga jer sam već osvojio Ružu, a zapravo sam strepio kao i prvi put. Najviše sam bio iznenađen prvi put, a kada su se zaredale Ruže svaki put sam bio uvjeren da će izabrati nekog drugog jer je ja već imam. Kad ono, nagradu sam dobio još šest puta - kazao je Vicko, koji posebno pamti dodjelu kada mu je nagradu trebala urućiti najbolja hrvatska skijašica Janica Kostelić.

- Bilo mi je veliko razočaranje kada su zapravo vizualnim efektom simulirali njezinu prisutnost. No, Janicu sam zato upoznao iduće godine na Snježnoj kraljici, kada sam vodio program. Pozvao sam je na pozornicu da mi čestita na osovojenoj Večernjakovoj ruži, a pala je i prava čestitarska pusa - kazao je Trpimir Vicković. Što nam je još kazao pogledajte u našem Podcastu. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Svirus
Svirus
19:05 13.01.2022.

A, čujte... Događa se kada uletiš u pedesete sa 30 kilograma viška. Šteta što nam prije 3 godine nisu rekli da je pretilost nezdrava pa smo jedna od najdebljih nacija Europe.

Avatar Upitnik30
Upitnik30
18:28 13.01.2022.

I vi ste od svega o "omiljenom voditelju" baš ovo strpali u naslov.. Ma svaka vam čast.. 🤣🤣🤣🤣🤣

DU
Deleted user
21:03 13.01.2022.

Šteta što pametni još uvijek tvrde da virus ne postoj da je to zavjera. Tko zna možda oni misle da Vicko dobiva novce da ovo tvrdi što tu piše. Jadno :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije