Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA SMRT

Djevojka Elvisovog unuka neutješna: 'Njegova će me obitelj mrziti'

Benjamin Keough s djevojkom Dianom
Foto: Instagram
1/7
14.07.2020.
u 15:19

- Policija je došla oko 6 ujutro, a ona je bila histerična, cijelo je vrijeme psovala i govorila: "ne mogu vjerovati da je to napravio", kazao je susjed koji živi pokraj Keoughove kalifornijske vile vrijedne 1,8 milijuna dolara

Benjamin Keough, tragično stradali unuk rock'n'roll legende Elvisa Presleya oduzeo si je život ispred djevojke Diane Pinto, koja ga je od toga pokušala odgovoriti. 

Kako piše Daily Mail, susjedi su prvo oko 1 ujutro čuli kako se ukućani zabavljaju, a zatim oko 3:30 ujutro u nedjelju čuli su Pinto kako očajnički vrišti "nemoj to napraviti". 

Benjamin Keough s djevojkom Dianom
1/4

- Policija je došla oko 6 ujutro, a ona je bila histerična, cijelo je vrijeme psovala i govorila: "ne mogu vjerovati da je to napravio", kazao je susjed koji živi pokraj Keoughove kalifornijske vile vrijedne 1,8 milijuna dolara. Susjed je dodao kako je Pinto redovito viđao kako dolazi u vilu, a s Benjaminom je u vezi bila dvije godine. 

- Djevojka je policiji govorila i kako će je Benjaminova obitelj mrziti zbog svega što se dogodilo. 

O Elvisovom unuku  se malo znalo, budući da se rijetko pojavljivao u javnosti, no mnogi su isticali kako izgledom podsjeća na slavnog djeda.  Premda je pohađao satove glume i pjevanja, i izdao nekoliko pjesama, Keough se ipak posvetio slikarstvu. 

-  Obožavala je dečka. Bio je ljubav njezina života. Lisa Marie je slomljena - kazao je medijima predstavnik Benjaminove majke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije