Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li ih sada prepoznali?

Djeca Michaela Jacksona snimljena u javnosti nakon dugo vremena, a mnogi za jednog sina ni ne znaju kako izgleda

Foto: Facebook/RTL
1/8
04.01.2023.
u 07:45

Paparazzi su djecu kralja popa Michaela Jacksona, Princea, Paris i Blanket, snimili zajedno na skijanju gdje su uživali s prijateljima u zimskim radostima i druženju.

Prince (25), Paris (24) i Blanket Jackson (20), djeca kralja popa Michaela Jacksona, snimljeni su zajedno u javnosti na zajedničkom zimovanju na jezeru Tahoe. Inače, njih troje u javnosti se ne pojavljuju često, pogotovo Blanket kojeg nitko nije dugo vidio, a malo tko bi ga i prepoznao s obzirom da većina niti ne zna kako on sada izgleda. Paparazzi su ih sada snimili zajedno na skijanju gdje su uživali s prijateljima u zimskim radostima i druženju.

Foto: profimedia

Parisa i Princea Michael je dobio s medicinskom sestrom Debbie Rowe, a Blanketa je na svijet donijela surogat majka. Michael je djecu sam odgajao na svom imanju "Neverland", a upravo je njima i ostavio svu svoju imovinu. Imovinu je doduše pametno raspodijelio tako da će zadnji dio nasljedstva dobiti tek kad napune 40 godina, čime im je osigurao sredstva za život, kako ne bi došli u napast sve potrošiti odjednom. Kada je Michael umro, 25. lipnja 2009. godine, Prince je imao 12 godina, Paris 11, a Blanket samo pet. 

Foto: profimedia

Paris je među njima najkontroverznija. Naime, priznala je kako je bila ovisna o drogama te da si je zbog emocionalne boli nekoliko puta pokušala oduzeti život. Sve troje su samozatajni, a Prince uglavnom putuje po svijetu te je aktivan na društvenim mrežama dok je Blanket potpuna suprotnost. Aktivist je, ne zanimaju ga mediji, nema društvene mreže i ne voli se pojavljivati na javnim okupljanjima. Do njegove privatnosti držao je i Michael koji ga je prilikom svakog pojavljivanja skrivao od kamera i stavljao mu maske na lice. 

Blanketa je javnost upoznala kad je imao samo devet mjeseci u traumatičnoj sceni kada ga je Michael Jackson pokazivao s balkona hotela u Berlinu. 

VIDEO Neutješna obitelj i prijatelji oprostili su se od Massima: Posebno je proživljavao umjetnost

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije