Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez kontrole

Dizajnerica otvoreno o ovisnosti koja joj je uz plastične operacije uništila izgled

Donatella Versace
Foto: PA/Pixsell
1/5
30.01.2020.
u 14:52

Nakon tragične pogiblje starijeg brata Giannija u srpnju 1997. godine, Donatella se borila s ovisnošću o kojoj je progovorila, o čemu često govori u medijima.

Modna dizajnerica Donatella Versace progovorila je o ovisnosti o kokainu koju je razvila u ranim tridesetim godinama.

– Počela sam s kokainom u 33. godini. Prvi put nisam ništa osjetila, samo mi se nije spavalo. Nastavila sam s konzumiranjem, ali samo na zabavama kada mi braća nisu bila tu. Nikad u životu se nisam tako ludo provodila. Nikada nisam pomislila da sam postala ovisna. Mislila sam da se mogu kontrolirati, ali je kokain kontrolirao mene – rekla je. 

Naime, nakon tragične pogiblje starijeg brata Giannija u srpnju 1997. godine, Donatella se borila s ovisnošću.  

- Morala sam sakriti svoje osjećaje. Nisam mogla podnijeti bol - kazala je Versace. Kao tinejdžerka je obojila svoju kosu u platinasto plavu i odlučila koristiti crnu olovku za oči, koja je i danas njezin zaštitni znak.

Modna ikona bila je uključena u seriju skečeva Saturday Night Livea gdje ju je glumila Maya Rudolph. Versace je ostala pod dojmom pa je glumicu pitala za savjet. U produkciji Lifetime television u filmu House of Versace potretirala ju je Gina Gershon. Prošle godine u siječnju izašao je film Ryana Murphyja "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" u kojem Oskarovka Penelope Cruz glumi Donatellu.  Prošlo je više od 20 godina od smrti njezinog brata, a izgled Donatelle Versace se drastično promijenio i to ne samo zbog njezinih godina.

Na naplatu su stigle i sve plastične operacije kojima se dizajnerica podvrgnula.
Prvi put se učinak operacija primjetio tri mjeseca poslije ubojstva njezinog brata kad se na Met Gali družila sa Cher i Madonnom. Nitko joj nije mogao dati 42 godine, a od 2002. godine malo tko nije mogao primjetiti očite promjene na Donatelli. Nakon živčanog sloma za kćerin 18. rođendan, Versace je završila na rehabilitaciji 2005. godine i iz nje izišla puna tamnija i drugačijih usana.

Nagađalo se tri godine poslije da je prestala s filerima, međutim nitko nije vjerovao.
2013. godine odlučila je priznati da koristi botoks kao dio beauty režima i ne vjeruje u posve prirodan look za žene. Od 2014. godine njezina koža je naočigled voskasta, a obrve niže na licu nego prije. Usne su joj također drugačije definirane. Konačno, 2018. godine obilježila je svoju pojavu platinastom kosom, voskastom kožom, smoky eyes šminkom i napumpanim usnama zauvijek.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar mrkyyy
mrkyyy
16:27 30.01.2020.

na audiciji za ulogu Freddya Krugera bila bi prvi izbor

AN
anabanana
16:02 30.01.2020.

Je li itko od novinara ili urednika pročitao ovaj članak nakon google translatea? Ako već nemate lektore ( a itekako su vam potrebni), valjda imate program koji vam podcrtava pogrešno napisane riječi? O strukturi rečenice da i ne govorim. Nadamm se da za ovaj tekst nitko neće biti plaćen jer je ovo dno dna!

GA
GandalfovBrat
15:48 30.01.2020.

izgleda ko smeagol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije