Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica smrti

Dirljiva posveta Nine Badrić: U svakom danu, u svakom trenu uvijek si sa mnom zauvijek

Zagreb: Nina Badrić predstavila novi live album "Peristil Sentimenti"
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/10
23.08.2023.
u 13:50

Prošlo je deset godina otkako je pjevačici preminuo voljeni otac Simo

Pjevačica Nina Badrić prisjetila se svog voljenog oca Sime na desetu godišnjicu njegove smrti te je napisala: "23.08.2013-23.08.2023 U svakom danu u svakom trenu uvijek si sa mnom zauvijek. Tata". Svog oca se Nina često sjeti i prije godinu i pol dana napisala dirljivu objavu posvećenu ocu.

- Najbolji čovjek kojeg sam ikad upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovjek blagih riječi i mekog srca. Jako puno mi nedostaje… da šutimo prošećemo parkom ili da mi bane ujutro u stan skuha kavu i čeka da se probudim… Ova slika je iz jedne nedjelje baš kao što je ova danas.. Uvijek mi je ponos kad mi kažu da sam sam ista tata. Tata neopisivo te voli tvoja ”vrijedna pčelica”….dok se ne sretnemo jednom opet čuvam te u svemu - objavila je to prošle godine u ožujku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

VEZANI ČLANCI

O tom bolnom gubitku ne priča često, ali godinu dana nakon očeve smrti je prvi put skupila snagu i u jednom intervju je progovorila o smrti oca.

- Čvrsto vjerujem da je moj tata na boljem mjestu i da od sada u  životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih vjerovala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesretna osoba. Tješi me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umrijeti. Smrt je sastavni dio života, jedino što je sigurno -  rekla je Nina u televizijskom intervju i dodala:

- Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svatko tko je prošao zna o čemu pričam. Samo se dogodi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati. Moj tata želi da sam sretna i nasmijana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo tko plače i tuguje za njim, već se treba veseliti svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti - poručila je pjevačica godinu dana nakon očeve smrti.

VIDEO Jeff Bezos sa zaručnicom, Katy Perry i Orlandom Bloomom uživao je na večeri na jahti kod Mljeta

Komentara 3

FI
Fileki
17:07 23.08.2023.

Simo dubajić

BU
Bubaclex
16:47 23.08.2023.

Krumpiri su na cijeni, bit će love Nina!

DU
Deleted user
14:34 23.08.2023.

Eto nikom na svitu nisu umrli roditelji osim nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije