Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljen

Voditelj podijelio detalje o svojoj dijagnozi i strahovima: ‘Otkrio sam tragove na tijelu, zloćudno je‘

Foto: Profimedia
1/5
23.08.2023.
u 11:55

Slušatelje je Chris Evans umirio kazavši kako je bolest otkrivena u ranoj fazi. Dodao je i da se nada da će se potpuno oporaviti. Isto tako je komentirao kako s liječenjem kreće sljedećeg mjeseca.

Poznatom britanskom radijskom voditelju Chrisu Evansu dijagnosticiran je rak kože. Ovaj 57-godišnjak otkrio je da je bolestan u svojoj emisiji Virgin Radio. Rekao je kako su mu tu vijest priopćili nedavno. 
Slušatelje je umirio kazavši kako je bolest otkrivena u ranoj fazi. Dodao je i da se nada da će se potpuno oporaviti. Isto tako je komentirao kako s liječenjem kreće sljedećeg mjeseca

"Moramo razgovarati o čemu se točno radi... To je melanom. Postoji ta fraza 'maligni melanom'. No ta fraza je suvišna jer ako je melanom, onda je i zloćudan. Zbog toga što je otkriven vrlo rano moguće ga je izliječiti", rekao je Chris. 
Britanski mediji pišu kako s liječenje počinje 14. rujna

Voditelj se još 2019. uplašio da ima rak je je primijetio, kako je rekao, neobične tragove po svome tijelu. Tada se testirao na rak kože. tada mu nije bio dijagnosticiran, no liječnik mu je savjetovao da ide na preglede jednom godišnje. 

VEZANI ČLANCI:

 

Cris nije jedini britanski voditelj koji je nedavno otkrio da ima rak, Popularni britanski televizijski voditelj Jonnie Irwin (49) prošle je godine objavio vijest da boluje od teške bolesti. Jonnie boluje od raka pluća koji je u terminalnoj fazi i preostalo mu je tek nekoliko mjeseci života.

Irwin je sada objavio nekoliko fotografija sa svojim malenim sinovima gdje se oni spremaju na vožnju biciklima. U opisu je otkrio o čemu se radi.

- Posljednja vožnja ikad do jaslica s Rexom - napisao je uz objavu koju možete pogledati OVDJE. Na fotografiji se može vidjeti kako je to dječaku posljednji dan u jaslicama jer prelazi u vrtić, a neki su krivo shvatili njegovu poruku.

Inače, u jednom od nedavnih intervjua za magazina Hello otkrio je da se bolest proširila na mozak te zaključio kako se nada da će njegova priča poslužiti kao inspiracija i motivacija da svaki dan u životu maksimalno iskoriste.

Prve probleme sa zdravljem počeo je primjećivati 2020. godine nakon što mu se tijekom vožnje odjednom zamaglio vid.

- U roku od tjedan dana od tog trenutka rekli su mi da imam još šest mjeseci života. Morao sam otići kući i da reći svojoj ženi, koja je tada čuvala naše tek rođene blizance, da će ostati sama. To je bilo poražavajuće. Sve što sam mogao učiniti bilo je da joj se ispričam. Osjećam se odgovornim za to što se događa - izjavio je jednom prilikom.

Jonnie je isprva vijest o bolesti odlučio tajiti od javnosti, no onda se predomislio i odlučio ispričati priču kako bi možda pomogao drugima.

- Nadam se da ću inspirirati ljude koji su u istoj situaciji, kojima su dani odbrojani, da iskoriste svaki dan na najbolji način, da im pomognem da vide da mogu živjeti dobar život, čak i ako umiru. Jednog dana, ovo će me sustići, ali činim sve što mogu da taj dan dođe što kasnije. Dugujem to mojoj ženi i sinovima. Neki ljudi u mojoj situaciji imaju liste želja, ali ja samo želim da napravimo što više možemo kao obitelj - zaključio je.

VIDEO Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije