Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakularan povratak

Dino Merlin nakon četiri godine ponovno pred hrvatskom publikom, najavio čak tri velika koncerta

Foto: Željko Vidinović
1/8
29.08.2022.
u 14:23

Ovaj glazbeni čarobnjak nastupao je već u ovim dvoranama u sklopu svoje prethodne turneje „Hotel Nacional“ nakon čega se okitio titulom rekordera; napunivši sve navedene dvorane kao nitko prije njega.

Nakon pune četiri godine nestrpljivog iščekivanja, sarajevski glazbeni velikan Dino Merlin vraća se konačno hrvatskoj publici u velikom stilu. Nakon što je u subotu odradio zadnji dan slovenske turneje u Velenju, na radost brojnih obožavatelja, najavio je tri velika koncerta u listopadu gdje će u tri tjedna prirediti nesumnjivo nezaboravan glazbeni doživljaj u tri velike dvorane.
U dvorani Mladost u Rijeci nastupit će 8. listopada, tjedan dana kasnije 15.10. u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a treću subotu zaredom, 22.10. u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Ulaznice su već puštene u prodaju putem online platforme Adriaticket i na ostalim prodajnim mjestima, a ako je suditi po dosadašnjem interesu u prvih nekoliko sati, sve će karte planuti u rekordnom roku.  

Ovaj glazbeni čarobnjak nastupao je već u ovim dvoranama u sklopu svoje prethodne turneje „Hotel Nacional“ nakon čega se okitio titulom rekordera; napunivši sve navedene dvorane kao nitko prije njega. Jer, kao jedan od omiljenih kantautora ovih prostora, Dino Merlin uz pregršt emocija, svojoj publici potrudi se uvijek omogućiti i novi, neviđeni scenski spektakl. Sve je to jedna posebna priča koja daje mističnu žar njegovoj umjetničkoj auri.

Foto: Željko Vidinović
Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz karijere duge preko 30 godina, bit će ovo prvi put da će domaća publika moći uživo čuti i nove hitove „Mi“, „Dođi“, „Jedan dan, jedna noć“, „Krive karte“, „Kako da ti kažem“... koji u samo godinu dana imaju čak preko 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu koji broji blizu nevjerojatnih 600.000 pretplatnika. 

-Snažna je ta veza i ljubav koju već desetljećima osjećam i dijelim uzajamno s mojom hrvatskom publikom. Zajedno se radujemo, pjevamo, osjećamo, tugujemo pa i zaplačemo - ponekad od tuge, ponekad od sreće, no jedni bez drugih ne možemo. Moj je život moja energija koju dobijem i potom podijelim sa svima vama; to je moj krvotok života, poetski se izrazio popularni umjetnik najavljujući novu turneju po Hrvatskoj. Za iduću godinu u planu su i velike Arene u Zagrebu i Splitu, no datumi tih koncertnih spektakla još nisu poznati. Ako je suditi po nedavno završenim, hvaljenim turnejama u Sloveniji i Crnoj Gori, Dino Merlin nesumnjivo će opet zlatnim slovima ostati upisan u naslijeđe hrvatskih koncertnih doživljaja. 

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi os 22 godina mlađe manekenke

Ključne riječi

Komentara 1

PU
paul-umpe
15:11 29.08.2022.

to je onaj isti koji je govorio da Hrvate treba istrijebiti.ispravite me ako nije istina.Veljaca 1993 Rtsa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije