Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći sve otkrila

Danijela Dvornik objavila novu fotku iz kreveta, otkriveno i tko ju fotka u ovakvim izdanjima

Danijela Dvornik
Foto: Instagram
1/9
01.10.2020.
u 21:12

Naime, većina njezinih objava izgleda kao da ih ne snima sama, zbog toga se odmah se javila jedna znatiželjna pratiteljica.

Blogerica Danijela Dvornik objavila je još jednu fotku iz kreveta, no mnoge pratitelje zaintrigiralo je nešto drugo. Naime, većina njezinih objava izgleda kao da ih ne snima sama.  

"Dobro vam jutro svima, koliko god vas ima! Poplun je na krevetu. Nakon nekoliko dana padanja kiše 'kao iz kabla' (a bilo je potrebno), svanulo je sunce i odmah je bolje iako kažu da neće dugo trajati jer već za vikend ide opet južina. Evo, pala je i kavica u krevetu" napisala je Dvornik uz fotografiju. Odmah se javila jedna znatiželjna pratiteljica. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

''A tko Vas je uslikao'' pitala je Danijelu. Prva joj se javila njezina kći, influencerica Ella Dvornik.

"Ima stalak za mobitel" odgovorila je. 

Podsjetimo, Danijela je prije nekoliko tjedana objavila fotku s radnog mjesta.  "Moje novo radno mjesto. Mogu vam reći da mi je super. Još se uhodavamo s poslom i za koji dan zabljesnut ćemo u pravom svjetlu", napisala je Danijela u opisu fotografije na kojoj stoji iza šanka i pravi kavu na aparatu.

Danijela Dvornik
1/11

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

VA
Vatra
10:09 02.10.2020.

A da se pokrije po glavi...da vidimo ljepotu kreveta...

BO
BoyX
05:26 02.10.2020.

To je vijest dana,bravooooo!

EP
Epil
09:07 02.10.2020.

Nikada ne citam tekstove o njoj, ne zelim blatiti uspomenu na velikoga Dinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije