Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila kamo putuje

Danijela Dvornik javila se s aerodroma: 'Uvijek me ispraća Dinina pjesma iz zvučnika, valjda zna kamo idem'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/7
10.01.2022.
u 12:38

"Uvijek mi je skoro tako... u dućanu, restoranu,kafiću... Valjda zna da idem u posjet Elli i ostaloj ekipi", napisala je Danijela.

Udovica prerano preminulog Dine Dvornika, Danijela Dvornik (54) svojim se pratiteljima javila iz zračne luke Split. Otkrila im je kako putuje kćeri Elle u Istru, ali i detalj koji je mnoge ganuo. 

"Sjedim na aerodromu i ispraća me Dinina pjesma "Ja bih preživio " iz zvučnika. Uvijek mi je skoro tako... u dućanu, restoranu, kafiću ....Valjda zna da idem u posjet Elli i ostaloj ekipi.😁", napisala je Danijela. Dodala je i kako je divno što postoji avionska linija iz Splita za Pulu i što će za nekih sat vremena premostiti put koji bi trajao šest sati automobilom.

Otkrila je i kako se neizmjerno veseli što će vidjeti unučice, Balie Dee i Lumi Wren. "Balie me već nekoliko puta zvala u iščekivanju kada ću doći. Danas baka ide po njih u vrtić. Baš mi fale ❤️", napisala je Dvornik. 

Ispod objave odmah su se zaredali komentari oduševljenih pratitelja. "Baka je 🔥🔥🔥 svaka čast na izgledu", "Lijepo izgledaš, uživaj u druženju s njima", "Predivni ste", "Prekrasni, uživajte u unučicama", pisali su joj u komentarima. 

 

 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Ključne riječi

Komentara 7

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:48 10.01.2022.

Ovo je prekrasno. Baka ide u posjetu svojoj kćeri. A ja sam mislio da ide k Papi. Kad će Šuput k svojoj majci, a Stavrsos na liječenje? Dajte takve stvari,. Gušim se u suzama. Ova stara gospođa ide na put. Prekrassssnoooo.

FI
fidel
12:48 10.01.2022.

a nije loše živjeti od prezimena...eto se i zubi ispolirali

GE
geler203
12:55 10.01.2022.

Molim vas ovakve bitne članke objavljujte ujutro kako bih uz kavu i njihovo čitanje obavio elegantno pražnjenje bez pola muke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije