Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE 14 GODINA

Danas kolege, a nekad ljuti protivnici: Ovako su Vukorepa i Kotiga igrali jedan protiv drugog

Zadar: U spomen na Mirka Miočića održan  kviz turnir
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
02.12.2020.
u 19:04

Iza Vukorepe tada je već bilo nekoliko televizijskih kvizova, a posebno se pamti njegov nastup u "Izazovu", dok je Kotiga kao 18-godišnji brucoš Filozofskog fakulteta bio prava senzacija.

Dean Kotiga i Mladen Vukorepa posljednjih godina dobro su poznati televizijskim gledateljima kao lovci u populanom kvizu HRT-a Potjera, no mnogi se ne sjećaju kako su njih dvojica prije punih 14 godina bili protivnici u dvije emisije Kviskoteke.  Iza Vukorepe tada je već bilo nekoliko televizijskih kvizova, a posebno se pamti njegov nastup u "Izazovu", dok je Kotiga kao 18-godišnji brucoš Filozofskog fakulteta bio prava senzacija. 

Vukorepa je nadmoćno pobijedio u polufinalu prvog ciklusa sa 191 bodom, dok je Kotiga imao 132, a trećeplasirani Igor Weber daleko je zaostao na 40 bodova. 

Obojica su se ipak plasirali u finale prvog ciklusa, no nisu imali sreće jer ih je tamo čekao Robert Pauletić, koji je premoćno pobijedio s 219 bodova. Kotiga je ovaj put bio drugi sa 106 bodova, a Vukorepa treći s 55. 

Podsjetimo, Pauletić je u svibnju 2007. godine postao ukupni pobjednik u velikom superfinalu. Osvojio je milijun kuna koje je darovao u humanitarne svrhe, te se oprostio od natjecanja u TV kvizovima. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
18:09 03.12.2020.

Prvoklasnici :Dodig, Pauletić i Miočić...pa onda druga klasa

Avatar gulag
gulag
19:30 02.12.2020.

Šta se tu ima komentirati! Kvizaško znanje je uzaludno znanje. To je trpanje u glavu hrpetine bezveznih podataka, koji ti u životu uopće ne trebaju.

MR
mrkvax
05:54 03.12.2020.

Jeli to Vukorepa Moranu uhvatio za rit...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije