Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojasnio razgovor

Bregović otkrio detalje susreta s Karadžićem: 'Tad još rat nije ni počeo'

Foto: REUTERS/Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
17.08.2019.
u 17:36

Goran Bregović dotakao se susreta s Radovanom Karadžićem. Glazbenik je sada pojasnio na što se odnosilo pitanje 'Kako ide naša stvar' te Karadžićev odgovor 'Dobivamo ih sto posto'.

Među brojnim poznatim licima na Sarajevo Film Festival stigao je i Goran Bregović. Legendarni će glazbenik u okviru 25. Sarajevo film festivala svoj redateljski prvijenac “Mali dokumentarni film o Tri pisma iz Sarajeva”.

No, osim o svom redateljskom pothvatu novinarima je Brega bio zanimljiv i zbog nedavnih medijskih napisa o susretu s Radovanom Karadžićem. Glazbenik je sada pojasnio na što se odnosilo pitanje 'Kako ide naša stvar' te Karadžićev odgovor 'Dobivamo ih sto posto'.

- Ovo i pitanje i odgovor su u vezi s kockom, a ne s ratom. Jer, tada rat još nije bio ni počeo - kazao je Bregović za sarajevski Avaz te odmah skočio na drugu temu.

-Ali sam se sjetio jedne anegdote koja je bila u opticaju u moje vrijeme. Vjerojatno ih ima još koji se sjećaju da je, kad se otvarala Skenderija, došao i drug Tito. A onda legenda kaže da je osiguranje napravilo propust tako što nije prekontroliralo sve kabine u WC-u u Skenderiji tako da je u jednom trenutku jedan momak, čak mu znamo i ime, izašao iz kabine i zatekao druga Tita kako pi... I što sad radi naš momak? Jedinu moguću stvar - aplaudira - nadovezao se glazbenik.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

Komentara 7

ZB
Zoki-Bijela
17:42 17.08.2019.

Pacijenti...

Avatar munšajn
munšajn
18:26 17.08.2019.

Ah, crtica iz jugoslovenstva opet. "Zapljeskat" ćemo vam dok vršite nuždu.

SP
spremni0
10:30 19.08.2019.

laže li ga laže...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije