Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz zahvalnosti

Braco ga spasio od depresije, a Novković uzvratio albumom. Pjesmama slavi Bracu i njegovo djelo

Foto: Žarko Bašić/PIxsell, Facebook
1/11
21.10.2020.
u 09:29

– Braco mi je pomogao kad mi je trebalo. Vjerujem da je to zbog energije koju sam dobio od njega, a kojom sam uspio probuditi energiju u sebi i pobijediti na Dori – rekao je svojedobno Novković.

Boris Novković snimio je album "Braco, hvala ti", koji je posvećen Josipu Grbavcu, poznatijem kao Braco sa Srebrnjaka. Cijena mu je 10 eura, a može se nabaviti putem Bracina webshopa.

1/8

Uz pjesmu "Braco, hvala ti" na hrvatskom i engleskom jeziku na albumu su se našle i pjesme "Tanka je linija od Ivice do Brace", "Preko tebe", "Sve što daješ je ljubav" i "Sreća je tvoj i naš dom". U opisu albuma stoji i tekst koji pobliže opisuje Borisa Novkovića kao i njegov odnos s Bracom.

"Boris Novković glazbena je ikona u Hrvatskoj i na Balkanu. Karijeru je započeo u 16. godini s albumom # 1, a od tada je na vrhu ljestvica kao pop-rock umjetnik. Ipak, slava i bogatstvo ne osiguravaju sretan život i tijekom svog karijernog puta Boris je doživio brojne poteškoće, pa čak i depresiju koja ga je dovela do Brace. Pomoć koju je dobio kroz Bracin dar toliko mu je značila da je bio inspiriran na to da napiše i otpjeva cijeli album pjesama koje slave Bracu i njegovo djelo. Srećom, Boris nije samo producirao album na svom materinjem hrvatskom jeziku, već je napravio i verziju na engleskom. Ova poletna i dinamična glazbena počast još je jedan prekrasan način da se iskusi povezanost s Bracom", stoji na stranici.

Inače, Novković je već godinama blizak iscjelitelju sa Srebrnjaka, a svojedobno je kazao i kako mu je upravo on pomogao da pobijedi na Dori.

– Braco mi je pomogao kad mi je trebalo. Vjerujem da je to zbog energije koju sam dobio od njega, a kojom sam uspio probuditi energiju u sebi i pobijediti na Dori – rekao je svojedobno Novković.

Komentara 23

AP
ante_pustinjak
09:54 21.10.2020.

ne zna se tko je šašaviji od ove dvojice! kad braco ima toliko energije neka je izvozi i prodaje hep-u!

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
10:09 21.10.2020.

Kolko posto od Bracinog profita ide Novkovicu?

Avatar Trpimir
Trpimir
10:46 21.10.2020.

Sad mi je jasno zasto se vec 8 puta razvodio. 😂😂😂 Lik je puknut ko kokica! Treba tebi jedan dobar psihijatar. A braci treba karta u jednom smjeru za Remetinac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije