Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TISuĆE OBOŽAVATELJA NA POGREBU MLADE POP ZVIJEZDE

Boyzone s jednakim tetovažama ispratio voljenog Stephena

boyzone
Foto: Pixsell
1/4
17.10.2009.
u 15:58

Na molbu Stephenove majke Margaret čiji sin nije volio biti sam u mraku, Ronan Keating, Keith Duffy, Shane Lynch i Mikey Graham cijelu noć su proveli uz lijes svog “brata”, kako su ga nazvali u govoru kojim su mu rekli zbogom.

Noseći lijes neprežaljenog prijatelja i kolege, preostali članovi irskog boy benda Boyzone u subotu su se oprostili od prerano preminulog Stephena Gatelyja.

Noć prije ispred crkve St. Laurence O’Toole u Dublinu okupile su se stotine obožavatelja koji su bdjeli za 33-godišnjeg pjevača zajedno s članovima grupe koji su tek oko 6.30 ujutro napustili crkvu da bi se nekoliko sati kasnije pojavili na pogrebu.

Na molbu Stephenove majke Margaret čiji sin nije volio biti sam u mraku i njegova supruga Andrewa Cowlesa, Ronan Keating, Keith Duffy, Shane Lynch i Mikey Graham cijelu noć su proveli uz lijes svog “brata”, kako su ga nazvali u govoru kojim su mu rekli zbogom.

- Zauvijek mlad i nikad zaboravljen. Prijatelj, brat, sin, suprug i heroj - rekao je utučeni frontmen benda Keating te nastavio:

- Stephen je volio nasupati i biti na pozornici. Siguran sam da nas sad gleda odozgora u želji da se pomaknemo kako bi se on mogao još jednom mogao nasmijati za kamere. U spomen na voljenog prijatelja, Ronan i ostali članovi na ruci su istetovirali slovo S te godinu njegova rođenja i smrti.

Uz tisuće poklonika, od glazbenika za kojeg su svi imali samo riječi hvale, oprostili su se i menadžer Boyzonea Louis Walsh kao i bivši član Brian McFadden te britanski pjevač Jason Donovan i članovi jednako popularnog boy benda Westlife.

Dolazak u Dublin najavio je i Bugarin Giorgio Dochev koji je bio s Gatelyjem u noći kad je preminuo na Mallorci. Te večeri Dochev se zabavljao s irskim pjevačem i njegovim mužem Andrewom Cowlesom, a navodno je spreman svoju priču o njegovoj smrti prodati medijima za 70 tisuća eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije