Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno!

Boris Rogoznica uzvratio: 'Kako nam ovaj prekrasni tjedan ne bi prošao s gorčinom u ustima...'

Foto: Instagram
1/6
07.02.2020.
u 21:11

Suprug voditeljice Doris Pinčić Rogoznice, Boris Rogoznica, šaljivom je objavom nasmijao sve fanove.

Na svom Instagramu često dijeli trenutke iz privatnog života, ali se zna i dobro našaliti. Ovo drugo, Boris Rogoznica je napravio u domišljatom stilu te je nasmijao pratitelje na društvenim mrežama. Naime, objavio je fotografiju paštete koju je ukrasio licem svoje drage supruge, glumice i voditeljice Doris Pinčić Rogoznice.

- Kako nam ovaj prekrasni tjedan ne bi prošao s gorčinom u ustima, kao pravi poduzetnik koji prati potrebe tržišta... patentirao sam u suradnji s poznatim proizvođačem prvu hrvatsku 'hejtersku paštetu'. Za sve sladokusce i ljubitelje dobre zaje*ancije.Paštetu možete potražiti u svim boljim trgovinama ili kod mene u inbox direktno po jedinstvenoj cijeni od 50kn/kom. Sav prihod ide u humane svrhe... Kupnju još jedne kuće bez kredita. (Nek' se nađe za pod stare dane)... Ugodan vikend želim - dodao je. - napisao je na Instagramu i potpisao objavu s heštegom "muž".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentari obilježeni salvom smijeha i pohvalama njegovog humora i stava spram svih koji prozivaju njega i suprugu na ovaj ili onaj način zaredali su se u rekordnom vremenu.

Podsjetimo, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica postala je novo lice HRT-ove dugovječne emisije "Dobro jutro, Hrvatska", a svoj prvi radni dan je odradila u ponedjeljak. Nije trebalo dugo da se društvene mreže užare od komentara na račun njezina novog angažmana. Gledatelji su joj mahom zamjerali što čita bilješke, ali i to što se "previše trudi te upada ljudima u riječ". 

- Nije mi sjela nikako. Previše se trudi, upada u riječ, kimanje glavom, na kraju samo kontraefekt – pisali su na Facebook stranici emisije. Dio gledatelja rekao je kako se Doris mora više opustiti, no s obzirom na iskustvo i činjenicu da joj je ovo ipak bio prvi radni dan, vjeruju da to Doris neće biti teško.

– Doris je sve uspješno odradila. Podrška sam joj u svemu što je u životu htjela, prodorna je, imala je velike ciljeve. Uvijek je govorila kako želi biti voditeljica, pa je to realizacija njezine životne misije. Svi znamo odakle je potekla, praktički iz siromaštva, a uspjela je isključivo svojim radom i trudom – komentirao je njezin suprug Boris Rogoznica za 24 sata. 

 

Komentara 3

T7
Toro. 71
21:44 07.02.2020.

Ošla Veljača došla Rogoznica. Bože od napasti

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
06:59 08.02.2020.

Majko moja koji sasro....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije