Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za dva dana

Doris je na poslovnom sastanku u Bruxellesu, a treba početi raditi na HRT-u

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/7
01.02.2020.
u 12:03

U planu su za sada angažmani na spomenutoj emisiji, ali i još ponekim većim HRT-ovim projektima, poput ovogodišnje Dore.

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica na Instagarmu je objavila kako je otputovala u Bruxelles na poslovni sastanak.

Inače, Doris od ponedjeljka treba početi raditi na HRT-u u emisiji Dobro jutro, Hrvatska. Kako bi se što prije uklopila u novu radnu sredinu, priključila se voditelju Mirku Fodoru na nekoliko minuta u studiju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Izgleda jako opušteno i zabavno dok vi to radite, a vidjet ćemo koliko toga ja mogu zeznuti u ponedjeljak i poremetiti vaš mir" kazala je Fodoru.

U planu su za sada angažmani na spomenutoj emisiji, ali i još ponekim većim HRT-ovim projektima, poput ovogodišnje Dore.

– Vjerujem da sreća prati hrabre i da ponekad treba izaći malo iz tzv. zone komfora te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja – rekla je Doris za HRT. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:08 01.02.2020.

Bruxelles možda?

ET
en-ten-tini
12:29 01.02.2020.

žena se je posušila, samo je velika glava ostala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije