Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvo tijelo!

Bojana Gregorić Vejzović (49) objavila fotku u bikiniju, Nina Badrić u transu: 'Ma ti si sve'

Foto: Instagram
1/19
10.08.2021.
u 20:47

- Okupana suncem - poručila je glumica uz fotografiju ispod koje su se odmah zaredali komentari pratitelja.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (49) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju s odmora kojom je očarala svoje pratitelje. Naime, Bojana trenutno odmara na Pelješcu, a tamo je pozirala u žutom bikiniju i pokazala zavidnu liniju. - Okupana suncem - poručila je glumica uz fotografiju ispod koje su se odmah zaredali komentari pratitelja. 

"Ma ti si sve 🔥❤️", poručila joj je Nina Badrić, "Ma prezgodna", nadovezala se Iva Jerković. "Woooow!", "To je to!", "Ma Bojanaaaaa", nizali su se komentari drugih pratitelja. 

Foto: Instagram

Glumica je ranije pak pozirala u vrućim traper hlačicama  te kupaćem koji je nosila kao top. Kombinaciju je upotpunila torbom i cipelama u istoj nijansi žute te tako dodatno podigla cijelu kombinaciju. Upravo ovim odabirom Gregorić Vejzović je naglasila svoje duge i lijepo definirane noge. Kosu, koju je nedavno drastično skratila, prekrila je plavom maramom, a cijeloj šarenoj kombinaciji dodala je remen u duginim bojama. Otkrila je i da odmor provodi na svojem omiljenom Pelješcu kao i svake godine.  

Foto: Instagram
U opisu objave napisala je da se poigrala bojama te istaknula da je u ljetnom raspoloženju. U komentarima mnogi su njezini pratitelji pohvalili ovaj njen modni odabir, ali i izgled. Među komentatorima bila je i njezina kolegica Ecija Ojdanić. "Wow", poručila joj je. Pratitelji su još komentirali i da izgleda top. "I one od 20 da to pozavide", poručila joj je jedna pratiteljica te dodala da stvarno izgleda prelijepo. "Vrh vrhova", još je jedan od komentara njezinih pratitelja. "Divna kao uvijek", pisali su joj još.

Inače, glumica na Instagramu ima skoro 63 tisuće pratitelja.

Podsjetimo, Gregorić Vejzović članica je kazališta Gavella, a osim u kazalištu igrala je i na filmu i na televiziji. Široj javnosti je poznata po ulogama u serijama 'Naša mala klinika', 'Stella', 'Horvatovi' i drugima. Dodajmo i da je u braku s glumcem Enesom Vejzovićem te da ima dvoje djece.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Komentara 14

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:21 10.08.2021.

Zašto sete glumice stalno javno skidaju? Lijepe su? A kad napišeš što misliš o ovakvima dobiješ karton.

AE
a e
21:43 10.08.2021.

Ovo ka neke intelektualke🙄🤕

AV
avangero
05:54 11.08.2021.

U živo bez photoshopa je obična stara žlondra,a ova Badrićka svakom loncu poklopac,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije