Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elle style awards

Bojana Gregorić Vejzović: ‘Hrabar dekolte je izvorno bio i hrabriji’

bojana gregorić
pixsell
25.10.2013.
u 20:00

Zvijezda serije "Stella" na dodjelu je nagrade magazina došla je u haljini Ivice Skoke sa izazovnim dekolteom, a haljina se sviđa i njenom suprugu glumcu Enesu Vejzoviću

Zgodna glumica Bojana Gregorić Vejzović, koju gledamo u seriji “Stella”, u zadnje vrijeme spava, kaže, maksimalno četiri sata jer je vrlo zaposlena. Ipak, uhvatila je vremena da doleti na dodjelu godišnjih nagrada za stil magazina Elle, i to u hrabro dekoltiranoj haljini. I izgledala je odmorno i svježe. – Za izgled je zaslužno puno truda stilista, makeup artista i frizera – smije se odlično raspoložena Bojana i u vickastom tonu nastavlja:

 

– A haljina Ivice Skoka bila je još ‘hrabrija’, ali sam ga zamolila da za mene ipak malo zatvori dekolte i smiri doživljaj. Suprug Enes Vejzović koji nije tu sa mnom, prije polaska mi je rekao: ‘U redu, može.’ Nije ljubomoran, a i nema razloga biti ljubomoran na haljinu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije