Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi član u obitelji

Bojana Gregorić i Enes Vejzović svoju su djevojčicu nazvali Zoe

bojana
Goran Jakuš/PIXSELL
24.09.2010.
u 16:17

Glumački par voli egzotična imena s dubljim značenjem. Nakon što su sinu nadjenuli ime Raul, u prijevodu “pametan vuk”, njihova tek rođena kći dobila je ime Zoe, što na grčkom znači život.

Glumački par voli egzotična imena s malo dubljim značenjem. Nakon što su sinu nadjenuli ime Raul, u prijevodu “pametan vuk”, njihova tek rođena kći dobila je ime Zoe, što na grčkom znači život.

Inspirirani su bili Bojaninim komplikacijama na početku trudnoće te su se odlučili za ime koje slavi rođenje. Sedam dana nakon poroda glumica je otkrila da se četverogodišnji Raul odlično privikava na novog člana obitelji. Bojana na rodiljskom namjerava biti do prosinca kad će se najvjerojatnije vratiti obvezama u kazalištu Gavella.

Ključne riječi

Komentara 11

GA
gabrijelakunstler
16:55 24.09.2010.

ova zapadna demokracija nam je donela zapadna imena tao da hrvatska imena nisu vise \"IN\" vec ih se sramimo - sramota.

FE
Felicijen
16:55 24.09.2010.

Sve naša krasna domaća imena. Slijedeće njihovo dijete će se valjda zvati Iphone ili Google....

HR
hrvatin
21:11 25.09.2010.

Snobovi bez vjere i nacije.Uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije