Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno rade

Bogdan otkrio istinu o Nini Violić: 'Užasno se dere i nije toliko simpatična'

Foto: Pixsell, Instagram
12.02.2019.
u 21:55

Goran Bogdan na svom je Insta Storyju otkrio kako izgledaju snimanja s Ninom Violić.

Goran Bogdan jedan je od glumaca koji je dobio ulogu u filmu Kućna prašina Nine Violić. Anegdotama sa snimanja glumac je odlučio častiti i svoje obožavatelje na Instagramu u serijalu objava naslovljenih 'Dnevnik snimanja S. S'. Već prvi dan na svom Insta Storyju potužio se na 'šeficu' Ninu. 

- Vidi šefice prvi dan, a kao da je 101. Užasno se dere na sve i uopće nije toliko simpatična koliko se predstavlja. I Bruno je plakao do prije pet minuta, al mu je zaprijetila da, ako na slici ne izgleda umiljato, da će ga ubiti. A Judita nema ni stolicu - stoji u objavi uz fotografiju ozbiljne Nine Violić. 

Foto: Instagram/Wanda Nara
Inače, osim novim projektom Nina Violić u posljednje vrijeme pažnju privlači i svojim ljubavnim životom. Naime, nedavno je otkriveno da je u vezi s kolegom Filipom Šovagovićem.

Ljubav je to koja je iznenadila čak i bliske prijatelje para koji nisu vjerovali da su Nina i Filip nakon dugogodišnjeg prijateljstva postali par. 

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar zajutrak
zajutrak
22:35 12.02.2019.

Violićka mi nikada nije bila niti simpatična niti neka glumica, uvijek mi je bila isprazni egocentrik .

VJ
vjekoslavkatalina
07:31 13.02.2019.

Vecina 'hr' glumaca(cast iznimkama) su pohlepnici...naravno s obzirom na svoj 'talent' i egocentricnost pohlepa je veca...i u toj pohlepi razjurili su se snimajuci filmove i sapunjare po 'regionu' uz put naravno da moraju vise biti regionci nego prohrvatski nastrojeni inace nista od uloga a samim time i pinke...dokaz koliko glumac moze biti nacionalno osvjesten su vecina srpskih glumaca koji mahom odbijaju uloge u hrvatskim filmovima i serijama narocito u onim ako nesto mirise na previse hrvatski..bez obzira sto je havc najizdasniji po pitanju davanja love filmasima srpski glumci kako rekoh mahom odbijaju uloge jer naravno za razliku od 'hr' glumaca misle na svoju karijeru u srbiji koja im je ipak najvaznija i tamo je njihova glavna publika...

ST
Stjepan2103
23:19 12.02.2019.

Ne mogu vjerovati da galami...haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije