Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg od korone

Bogate nasljednice stigle u Trogir, a obožavatelji ih napadaju zbog njihovog ponašanja

Sestre Ecclestone s obitelji u Trogiru
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/10
08.06.2020.
u 15:56

Zbog bijega na odmor neki od pratitelja Tamara Ecclestone iz Velike Britanije uputili su kritiku obitelji Ecclestone, a Tamarin suprug ušao je u polemiku s nekim od korisnika Instagrama.

Osim Dubrovnika omiljena destinacija obitelji Ecclestone na našoj obali je i Trogir. Upravo tamo snimljene su danas Petra i Tamara Ecclestone sa svojim obiteljima. Kćeri jedna od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić pobjegle su od korone iz Velike Britanije i Amerike gdje su na snazi još uvijek puno veće mjere opreza nego u Hrvatskoj i uživaju u odmoru. Posljednjih dana objavljuju na svojim društvenim mrežama kako provode vrijeme na odmoru i na velikoj jahti Petara koja je u vlasništvu njihovog oca Bernieja Ecclestonea. Zbog bijega na odmor neki od pratitelja iz Velike Britanije uputili su im i kritiku, a Tamarin suprug ušao je u polemiku s nekim od korisnika Instagrama.

Sestre Ecclestone s obitelji u Trogiru
1/14

- Toliko o poštivanju mjera i držanja socijalne distance od ljudi koji nisu dio vašeg kućanstva. Zbog tih mjera ja sam svoj odmor morao otkazati - napisao je jedan korisnik Instagrama nakon što je Tamara objavila fotografiju na kojoj je njezina kći Sophie snimljena na jahti tijekom krstarenja našom obalom. - Mislim da ste promašili poantu priče. Obje naše obitelji su bile u karanteni tri mjeseca i došli smo ovdje gdje sada ima turizma i gdje nema korona virusa. A sada vas molim da nas ostavite i gledate svoja posla - poručio je Rutland. Čak je i britanski Daily Mail objavio članak kako su bogate nasljednice ipak uspjele otići na odmor tijekom pandemije koronavirusa i dodali su kako ta situacija u kojoj je većini onemogućeno da putuju, na bogate sestre ne utječe.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije