Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prljavo kazalište

Bodalec otkriva kakva je bila reakcija publike u Beogradu na pjesmu 'Mojoj majci'

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
06.11.2018.
u 14:16

Sve je to tamo bilo dobro organizirano, bili smo dobro primljeni – rekao je Bodalec.

Koncert Prljavog kazališta na glavnom zagrebačkom trgu 1989. ušao je u legendu, a bend ove godine slavi četiri desetljeća na glazbenoj sceni.

Velikom svjetskom turnejom slave ovaj jubilej, a kraj turneje je 26. prosinca u varaždinskoj Areni. Tim povodom pjevač Mladen Bodalec za IN Magazin prisjetio se koncerta na zagrebačkom trgu te kako je pjesma "Mojoj majci" bila prihvaćena kod beogradske publike prije dvije godine.

– Ponosni smo na taj koncert i jako nam puno znači i on je na neki način bio predskazanje svega onoga što će se za koju godinu dogoditi na ovim prostorima – rekao je Bodalec o velikom koncertu 1989. godine. Odgovorio je i na pitanje kako je pjesma "Mojoj majci", poznatija i kao "Ruža Hrvatska" bila prihvaćena u Beogradu.

– To je pjesma koja ti se sviđa ili ne sviđa, naravno da ne možeš očekivati da će sad biti nekakva euforija tamo, no oni su je kulturno  poslušali, nije se tu ništa značajno dogodilo. Nismo imali nikakav problem pri tom gostovanju i svirali smo svoj redovni repertoar. Sve je to tamo bilo dobro organizirano, bili smo dobro primljeni – rekao je Bodalec u intervjuu. 

 

Komentara 76

PI
pipnicar
14:33 06.11.2018.

I na Ovcari je sve bilo dobro organizirano.

PA
pax5
14:39 06.11.2018.

Samo je jedan Oliver, a prljavci za novce sve čine....

DU
Deleted user
15:15 06.11.2018.

Ajde budalec, ne sramoti se i ne jedi go.na.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije