glumica izvan sebe

Bivši partner Halle Berry odveo kćerkicu Nahlu na svijetle pramenove

'Vanity Fair Oscar Party 2009 - Los Angeles Halle Berry and Gabriel Aubry at the Vanity Fair Oscar Party 2009 held at the Sunset Tower Hotel in West Hollywood, CA.'
Foto: Pixsell
24.11.2014.
u 21:55

Glumica i maneken vode spor na sudu, a sve jer Halle želi da se smanji iznos alimentacije koja sjeda na Gabrielov račun jer dijele skrbništvo nad kćerkicom Nahlom...

Sudska bitka između glumice Halle Berry i Gabriela Aubryja se zaoštrava.

Glumica i maneken vode spor na sudu, a sve jer Halle želi da se smanji iznos alimentacije koja sjeda na Gabrielov račun jer dijele skrbništvo nad kćerkicom Nahlom. Halle tvrdi da je Gabriel previše lijen te da živi isključivo na njen račun. Optužbe se zaoštravaju pa je sada njen odvjetnik Steve Kolodny na sudu zatražio da se zabrani Gabrielu intervencija u izgled njihove kćerkice, piše TMZ.

Halle tvrdi da maneken pokušava malenu napraviti što svjetlijom. Ne želi da djevojčica izgleda kao njena majka pa već sada curici ravna kosu te joj je napravio svijetle pramenove. Sudac je presudio da malenoj ni majka ni otac ne smiju mijenjati fizički izgled.

>>Halle Berry bijesna: Nezaposlenom bivšem plaća doktora, teretanu, namještaj...

>>Halle Berry bijesna na bivšeg: Lijenčina je, smanjite mi alimentaciju!

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
15:00 25.11.2014.

ovo sve izgleda kao da su se rastali na rasnoj osnovi, što drugo reći ako otac želi od djeteta da je svjetlije boje kože ili kose???

PU
Pametan-u-moru-ludih
15:46 25.11.2014.

Nasao lonac poklopac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije