Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plaća mu 16000 dolara mjesečno

Halle Berry bijesna na bivšeg: Lijenčina je, smanjite mi alimentaciju!

'Vanity Fair Oscar Party 2009 - Los Angeles Halle Berry and Gabriel Aubry at the Vanity Fair Oscar Party 2009 held at the Sunset Tower Hotel in West Hollywood, CA.'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
16.10.2014.
u 20:15

Halle Berry jako je ljuta na svog bivšeg partnera, manekena Gabriela Aubryja

Halle Berry jako je ljuta na svog bivšeg partnera, manekena Gabriela Aubryja.

Naime, predala je papire i pokrenula zahtjev za smanjenjem alimentacije. Iako imaju zajedničko skrbništvo nad kćeri Nahlom, Halle Gabrielu isplaćuje 16 tisuća dolara alimentacije, piše TMZ.

Odlučila je zatražiti da se alimentacija smanji na 3000 dolara, budući da je Aubry prestao raditi i odlučio se osloniti na Halle. Glumica smatra da je glumac i više nego sposoban naći posao i raditi, stoga traži smanjenje svote.

>>Halle Berry mora plaćati 16 tisuća dolara alimentacije za kći Nahlu

Komentara 1

MT
mladen.turcic
09:22 17.10.2014.

to je cool

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije