Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Česti ispadi

Problematična glumica dugo je bila u paklu depresije, ali izvukla se

Foto: PA/Pixsell
1/6
27.11.2018.
u 10:45

Kao i mnoge dječje zvijezde, Amanda Bynes u jednom je trenutku puknula pod pritiskom slave i odrastanja pod reflektorima.

Američka glumica Amanda Baynes koja je kao djevojčica i tinejdžerica bila jedna od najvećih nadolazećih zvijezda, glumeći u serijama "All That" i "The Amanda Show" te nakon toga u filmovima „Što djevojka želi“ i „Ona je muško“ koji su bili tinejdžerski hitovi 2006. godine izvukla se iz pakla depresije.

Amanda je za časopis Paper izjavila kako joj je potonji film gdje glumi djevojku zamaskiranu u dečka kako bi igrala nogomet i upala u fakultetsku nogometnu momčad "izazvao teško psihičko stanje na četiri do šest mjeseci".

– Bila sam u dubokoj depresiji jer mi se nije sviđalo kako sam izgledala kad sam glumila muškarca. Nikad to nikome nisam rekla, priznala je danas 32-godišnja glumica. Amanda je u to vrijeme glumila da ima poremećaj pozornosti kako bi joj psihijatar prepisao lijek Adderall.

– Definitivno sam zloupotrebljavala taj lijek, rekla je dodavši da je bila pročitala da je odličan za mršavljenje. Tijekom snimanja filma Hall Pass 2010., žvakala je Adderalle u svojoj prikolici jer je vjerovala da će je tako brže „udariti“. Na kraju više nije bila u stanju zapamtiti svoj tekst.

Kad god bi se vidjela na ekranu, poludjela bi jer je mislila da je debela, a potom je napustila snimanje filma. Isto je napravila i na snimanju filma "Easy A".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

Kao i mnoge dječje zvijezde, Amanda Bynes u jednom je trenutku puknula pod pritiskom slave i odrastanja pod reflektorima. Prije šest godina uhićena je jer je vozila pijana, a godinu poslije prisilno su je hospitalizirali nakon što je zapalila vatru u dvorištu nepoznate obitelji. U to je vrijeme imala i česte ispade na Facebooku te se svađala s mnogim kolegicama.

Nekoliko posljednjih godina potpuno se povukla iz javnosti, nije radila u Hollywoodu, a maknula se i s društvenih mreža. Trenutačno je studentica na Modnom institutu dizajna i prodaje u Los Angelesu te bi trebala diplomirati početkom sljedeće godine.

Iako sanja o tome da pokrene svoju modnu liniju, želi se vratiti glumi.

Pogledajte kako vam proslavljena trenerica pokazuje kako izgubiti posljednja tri kilograma: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije