Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno o zdravlju

Bivša misica Ivana Delač: Dijagnosticirana mi je endometrioza i to ne smije biti tabu tema

Zagreb: Brojne osobe iz javnog života popratile su dodijelu nagrada Business awards 2022 .
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
31.01.2023.
u 18:40

Bivša Miss Universe otkrila je s kakvim se zdravstvenim tegobama suočila, ali podijelila je i lijepu vijest kako je zadnjih nekoliko mjeseci sretno zaljubljena.

Bivša Miss Universe Ivana Delač od prvog supruga se rastala prije četiri godine nakon 13 godina braka, a sada je opet sretno zaljubljena.

- Sretno sam zaljubljena već eto nekoliko mjeseci. Neću puno otkrivati osim da sam sretna, ispunjena i blagoslovljena. Imam iza sebe trinaestogodišnji brak i drugi brak je uvijek nekako, usuđujem se reći, sretniji od onog prvog! Zašto?! Zato što smo u zrelijim godinama, zato što smo prošli određeno iskustvo, zato što tražimo partnera koji nam odgovara po svemu, od karijere do nekakvih karakternih osobina koje kad stupiš u četrdesetu točno znaš što odgovara mom karakteru. Kad tražiš sreću drugi put onda želiš da to bude sreća do kraja života - iskreno je priznala u IN Magazinu. Pričala je i o svojim zdravstvenim tegobama i problemima s kralježnicom i otkrila kako joj je dijagnosticirana i endometrioza.

-  Dijagnosticirana mi je endometrioza s kojom se, eto bori sve više žena i to ne smije biti tabu tema zato što je to jako bolno i zato što se može dijagnosticirati i zato što se može sanirati. Bila sam u Bjelovaru kod doktorice Jug na magnetskoj rezonanciji, čekam rezultate, a onda ću vjerojatno u Petrovu bolnicu u razgovor s ginekolozima i kirurzima što dalje s tim - istaknula je Delač u razgovoru.

Ivana je pobijedila na izboru za Miss Universe 2003. godine i nakon toga predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru koji je bio održan u Panami. Nakon osvojene titule Miss Universe Hrvatska Ivana je diplomirala na Fakultetu za menadžment u turizmu, a pojavila i na malim ekranima i to 2005. godine kada je na HRT-u bila dio sportske redakcije i emisije Studio F1 koja prati Svjetsko prvenstvo u Formuli 1.

Nakon toga uslijedio je angažman na radio Ciboni gdje je Ivana uređivala i vodila showbizz emisiju Celebrite. Iza nje su brojni odrađeni projekti i voditeljski angažmani na modnim manifestacijama, a trenutno je dio Direkcije izbora Miss Universe Hrvatske gdje radi kao direktorica odnosa s javnošću i organizatorica je i modnog događanja Riječke stepenice.

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:46 05.02.2023.

Kad tražiš sreću drugi put onda želiš da to bude sreća do kraja života... a kad tražiš sreću prvi put onda želiš da to bude za nekoliko godina?! Drugi brak je uvijek nekako sretniji od onog prvog... a tek treći od onog drugog?! Ako drugi put sreća traje do kraja života, treći put traje vječno?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije