Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

Bio je u vezi s Vlatkom Pokos, pa je oženio našu misicu nakon realityja, a danas vodi potpuno drukčiji život

Zagreb: Dino Bubi?i? predstavio knjigu Od dilera do mistera
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/7
26.06.2022.
u 11:07

Iako brak Dine Bubičića s Ivanom Paris nije potrajao, te su se razveli 2019., bivši supružnici su ostali u dobrom odnosu, te zajedno odgajaju djecu. U listopadu 2020. godine Paris je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako cijela obitelj slavi rođendan njihovog sina Noela, što je mnoge njene pratitelje potpuno oduševilo.

Jedan od najpoznatijih bivših mistera Hrvatske povukao se iz javnosti prije nekoliko godina. Dino je nakon što je postao mister objavio knjigu 'Od dilera do mistera' čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu 'Farma'. No nakon što je tamo upoznao bivšu misicu Ivanu Paris i oženio se, Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu. 

Kako je izjavio za RTL Exkluziv, njegov život sada izgleda potpuno drukčije. Svjetla pozornice zamijenio je drugim biznisom i sada radi na moru , te priznaje da mu modni svijet uopće ne nedostaje. 

Iako njegov brak s Ivanom Paris nije potrajao, te su se razveli 2019., bivši supružnici su ostali u dobrom odnosu, te zajedno odgajaju djecu. U listopadu 2020. godine Paris je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako cijela obitelj slavi rođendan njihovog sina Noela, što je mnoge njene pratitelje potpuno oduševilo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BuBi Dino (@d_i_n_o_b_u_b_y)

 

"Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu, puno vremena provodimo skupa i baš sam sretan i da su oni sretni" kazao je Dino o svojoj rositeljskoj ulozi. 

Podsjetimo, Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvaju sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House".  Tamo je Dino u jednom trenutku ošamario Ivanu.
Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Ključne riječi

Komentara 6

MI
Milas
11:48 26.06.2022.

Lijepo!

DU
Deleted user
09:43 29.06.2022.

Da, da, veza je bila divna, toliko je bila divna da ju je u realityju javno ošamario...... Kako je ta divna veza izgledala iza zatvorenih vrata tek...... Kakvo je čudo onda da je došlo do razvoda...... Kakav je to uopće odgoj da si netko dozvoli udariti svog bračnog partnera, gdje ti ljudi odrastaju, tko to odgaja, šta jedu i piju, s kime se druže da im se izopači sustav vrijednosti.......

Avatar ZLO
ZLO
13:46 26.06.2022.

Da li ga se sjećam? Kakvo pitanje. Naravno. Pratim sa izuzetnim zanimanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije