Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo se šuškalo o vezi

Slovenska manekenka objavila prvu zajedničku fotku sa Šimom Vrsaljkom: Zaljubljeno su pozirali na jahti

Foto: Instagram, Darren Staples/NEWSCOM/Pixsell
1/11
26.06.2022.
u 10:16

Nakon što su nedavno zajedno stigli na vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić, Kaja, koja je nedavno i rodila, na svom je Instagramu potvrdila da je u vezi sa Šimom, a sada je na svojim Instagramu objavila i prvu njihovu zajedničku fotografiju.

Slovenska manekenka Kaja Vidmar (26) proteklih mjeseci našla se u fokusu javnosti zbog ljubavi s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom (30) koju je tek nedavno javno obznanila. Iako se o njihovoj romansi šuška već neko vrijeme Kaja i Šime svoju su ljubav sve do sada odlučili držati podalje od medija.

No, čini se da se više ne žele skrivati. Nakon što su nedavno zajedno stigli na vjenčanje Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić, Kaja, koja je nedavno i rodila, na svom je Instagramu potvrdila da je u vezi sa Šimom, a sada je na svojim Instagramu objavila i prvu njihovu zajedničku fotografiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

 

Na fotografiji su Šime i Kaja na brodu, oboje se široko osmjehuju, dok Šime drži ruku na Kajinoj stražnjici. 

Vidmar je uz fotografiju samo stavila emotikon srca. 

Pratitelji su odmah pohrlili lajkati fotografiju, njih čak više od 4000. Ubrzo su krenuli i pozitivni komentari.

"Divni", "Super ste", "Predivni zajedno", "Predivni" samo su neki od komentara pratitelja. 

Kaja je, nedavno,  svojim pratiteljima na Instagramu kojih ima više od 41 tisuću pokazala kako provodi prve dane ljeta u društvu Šimine majke Branke te Meri Rašin, djevojke Vrsaljkovog brata Maria. Zajedno su plovile na luksuznom gliseru i uživale u pravom ljetnom provodu. Kaja je snimkama potvrdila i da ju je Šimina obitelj odlično prihvatila. 

Podsjetimo, o vezi Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće. Nagađanja su potaknuli i detalji fotografija koje su Šime i Kaja objavljivali na društvenim mrežama.  "On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", napisala je Kaja pored fotografije na kojoj se vidi njezina sjena i sjena muškarca, ali njegov identitet nije otkrila.

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije