Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava ljepotica

Bila je najljepša djevojčica na svijetu, a danas ima 19 godina i za njom uzdišu mnogi

Foto: Instagram
1/6
07.01.2021.
u 17:26

Kada je osvanula u Vogue u zlatnoj haljinici, s ružoma na usnama i u štiklama dobila nadimak najljepše djevojčice na svijetu.

Sa samo četiri godine Thylane Blondeau postala je popularna kada se pojavila u modnoj kampanji Jeana Paula Gaultiera. A kada je osvanula u Vogue u zlatnoj haljinici, s ružoma na usnama i u štiklama dobila nadimak najljepše djevojčice na svijetu. Iz godine u godinu njezina je ljepota postala sve izraženija pa tako danas za njom uzdišu brojni muškarci.

Njeni roditelji, voditeljica Veronika Loubry i nogometaš Patrick Blondeau nisu vidjeli ništa loše u tome, ali naišli su na osude kako iskorištavaju svoju kćer. Thylane su već tada uspoređivali s Brigite Bardot i Laetitijom Casteom predviđali su da će postati svjetski poznata manekenka poput Kate Moss.

Foto: Instagram screenshot

Thylane danas ima 19 godina i postala je uspješna, ne baš kao Kate Moss, ali zadržala se u manekenskom svijetu i nosi revije brojnih poznatih brendova. Nedavno je postala ambasadorica za kozmetički brend L'Oreal, a na Instagramu ima 3.8 milijuna pratitelja.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:09 07.01.2021.

ma šta "uzdišu mnogi"? Ma tko uzdiše??? Takvih ima da ih "bagerom skupljaš", k'o pijeska u Sahari, k'o komaraca ljeti u Osijeku. Koji je vama q.....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije