Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dvoje je lakše

Barbara Kolar uzbuđena, ali s tremom jer pored nje neće biti - Duško!

Barbara Kolar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.02.2014.
u 20:03

Novi projekt popularna voditeljica odradit će bez podrške dugogodišnjeg voditeljskog partnera

Već osam godina Barbara Kolar (43) nije imala samostalnu televizijsku emisiju. To se promijenilo kada je popularna voditeljica pristala biti domaćica u emisiji 'Godišnjica mature', gdje će s poznatima pričati o njihovim uspomenama iz mladosti, javljaju 24sata.

– Uzbuđenje sam potrošila snimajući, no neću vam lagati, imam tremu uoči emitiranja. Potrudila sam se dati najbolje od sebe, kako zbog sjajnog tima tako i zbog poštovanja prema gostima jer oni su zvijezde, a ne ja – kazala je i dodala da joj je rad na novom projektu bio neobičan jer uz  nju nije stajao Duško Ćurlić (46) s kojim već godinama u tandemu vodi ''Ples sa zvijezdama'' i ''Zvijezde pjevaju''.

>>Barbara Kolar: Jedem više manjih obroka, kakvo trčanje u četiri ujutro?

Komentara 1

MA
mare0801
07:57 18.02.2014.

E Barbara,Barbara,sve ove godine javnost te percipira kao pametnu i uspješnu ženu,čemu ove priče o tretmanima i dijetama,čemu spuštanja na nivoe neke Šuput ili Severine,ili te kao Bardrićku kači kriza srednjih godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije