Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beba kritizira

Balaševićeva kći: 'Jeste dobili svi svoje države? Jeste. Skinite nam se'

Beba Balašević
Foto: Facebook/ Naš potok
1/3
01.09.2019.
u 13:37

Jedna od najpopularnijih osoba na Twitteru je kći Đorđa Balaševića - Beba. U poslijednjoj objavi kritizirala je navijačke nerede.

U najnovijoj objavi na Twitteru, kći legendarnog glazbenika Đorđa Balaševića, Beba Balašević, osvrnula se na navijačke nerede kojima svjedočimo poslijednjih dana.

- Majke mi ne kapiram ovo više. Brate mili, jeste htjeli svi da imate svoje države? Jeste. Jeste dobili svi svoje države? Jeste. Skinite nam se svima već jednom - poručila je Beba aludirajući na nepotrebnu netrpeljivost.

Njezinu objavu odobrilo je više od tisuću ljudi, ali su je mnogi krenuli napadati i kritizirati jer smatraju da se obraćala isključivo Hrvatima.

- Sad shvaćaš zašto ljudi govore tati da nije ok da ide tamo, ne vole nas, i neće nas voljeti šta god mi pokušali da učinimo da im se svidimo, a nije da nismo pokušavali - komentirala je jedna twitterašica.

- Pa dok mi s ove strane imamo Šešelja koji pali zastavu HR, Vučića koji parkira tenk s naglaskom na to odakle je taj tenk, ovakve reakcije s druge strane su očekivane. Nacionalistima sa obje strane ovo je lite motive - nastavio je twitteraš raspravu kojem je Beba odgovorila:

"Ovaj tvit se i odnosi na sve idiote. Imam neki dojam da sam tako i napisala. Nije mi se činilo da ima potrebe da stavljam 20 slika. Tako je svejedno"

Komentara 158

DR
drzislav
14:05 01.09.2019.

Ne, draga Bebo, nismo dobili svoju državu. Mi smo se krvavo za nju izborili!!

DI
Diosiario
13:41 01.09.2019.

Skinite se nama vi jugloslaveni, pogotovo tvoj tata otužni ofucani šlager-pevač ljigavih patetičnih balada za polupismene mediokritete.

BR
bruno877
14:08 01.09.2019.

Dobili države? QI dotične je na razini njenog imena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije