Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO INTERVJU

Baby Lasagna otkrio nam je kako je nastala pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' i što priprema za Doru

Zagreb:  Glazbenik Baby Lasagna
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/6
17.01.2024.
u 19:01

Baby Lasagna je nastao prošle godine u travnju iz potrebe da napravim glazbu koja se meni sviđa. To je trebao biti moj hobi, svojevrsni ispušni ventil. No, nekim pukim slučajem je to zaživjelo i sad  dajem jedan intervju za drugim, kazao nam je Baby Lasagna

Sve do prije mjesec dana mladi umaški glazbenik Marko Purišić bio je još jedan od anonimnih glazbenika koji se nadao uspjehu na domaćoj glazbenoj sceni. Pod imenom Baby Lasagna izdao je dva singla i poslao pjesmu na Doru. A onda se sve promijenilo kada je Zsa zsa odustala od nastupa, a Baby Lasagna je ušao na na domaći izbor s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim". Marka sad očekuje nastup u Zagrebu, a nama je u video intervjuu kazao kako se nosi s novom slavom.

- Baby Lasagna je nastao prošle godine u travnju iz potrebe da napravim glazbu koja se meni sviđa. To je trebao biti moj hobi, svojevrsni ispušni ventil. No, nekim pukim slučajem je to zaživjelo i sad  dajem jedan intervju za drugim, kazao nam je Baby Lasagna i demistificirao svoje ime.

- Šetao sam se tražeći market da kupim vodu i popijem tabletu za glavobolju. odjednom mi je palo na pamet to Baby Lasagna iako nisam neki ljubitelj lasagne. Jedem ih tri, četiri puta godišnje. Da sam se zvao po hrani koju više volim, onda sam trebao biti Baby Pizza, rekao je glazbenik koji nije planski napisao pjesmu za Doru.

Zagreb:  Glazbenik Baby Lasagna
1/6

- Ne, uopće je nisam pisao za Doru, nije trebala ni biti singlica. Kolega i ja smo u njoj prepoznali potencijal i prijavili je na Doru. Što se tiče pisanja, to je prije bilo naivno nego grandiozno. Počeli smo s riffom i onda ga nadopunjavali. Nije bilo neke namjere, više dječja igra.

VEZANI ČLANCI

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar pozitiva
pozitiva
21:42 17.01.2024.

Pjesma je naprosto super. Sigurno pobjedjuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije