Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majčinska briga

Autistični sin Jenny McCarthy zbog napadaja završio u bolnici

jenny mccarthy
pixsell
16.02.2011.
u 13:41

Osmogodišnji sin glumice koji od rođenja boluje od autizma dobio je jaki napadaj i visoku temperaturu

Jenny McCarthy trenutačno proživljava vrlo teške trenutke. Njezin osmogodišnji autistični sin Evan u nedjelju je iznenada završio u bolnici zbog napadaja i vrlo visoke temperature. Nekadašnja Playboyeva zečica i bivša djevojka Jima Careyja na Twitteru se povjerila prijateljima i obožavateljima da je vrlo zabrinuta za zdravlje sina jedinca kojem liječnici nikako ne uspijevaju sniziti temperaturu.

– Hvala svima na porukama ohrabrenja, pomogle su mi da preživim noć. Evan je bolje, ali još uvijek bolestan. Unatoč svemu još uvijek ima dovoljno energije šaliti se s doktorima – napisala je Jenny, koja je sina rodila u braku s redateljem i glumcem Johnom Malloryjem Asherom.  

Komentara 1

CH
chainsaw.
14:03 16.02.2011.

u bolnici zbog napadaja? kakvog napadaja? visoke temperature – izazvane cime? napadajem? spominje se autizam – kakve veze ima ‘napadaj’ sa autizmom? tko je preveo ovaj clanak? netko sa aspergerovim sindromom, vjerojatno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije