Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla zamjena

Atraktivna brineta postala voditeljica nakon otkaza Barbare Kolar: 'Presretna sam'

Foto: Instagram
1/8
09.11.2020.
u 10:04

Mlada Puležanka svoj novi angažman otkrila je na društvenim mrežama i otkrila kako osjeća tremu, ali i veliko uzbuđenje zbog novog posla.

Mnogima omiljena radijska voditeljica Barbara Kolar krajem prošlog tjedna najavila je da odlazi s radijske postaje Antena Zagreb nakon dugih 12 godina. Vijest o njezinu odlasku rastužila je brojne pratitelje i slušatelje koji od danas imaju prilike uživati u programu uz pjevačicu i glumicu Manuelu Svorcan. Mlada Puležanka svoj novi angažman otkrila je na društvenim mrežama i otkrila kako osjeća tremu, ali i veliko uzbuđenje zbog novog posla.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"IMAM TREMU! Slušamo se od 17 do 21 na Antena Zagreb i tako svaki radni dan! Woooohoooooo! Sretna kao malo prase! Ante Plećaš, ti preuzimaš ako padnem u nesvijest!" poručila je Manuela putem svog Instagrama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Barbara Kolar mnoge je iznenadila odlukom da napušta Antenu, a tad nam je otkrila i koji je razlog njezina odlaska. – Nije nikakav specijalan razlog. Kad sam bila mlađa, mislila sam da ću svakih pet do deset godina promijeniti posao koji radim i mjesto na kojem živim. Ali osim što sam završila jedan fakultet i cijeli život bavim se nečim drugim, nisam baš u životu napravila mnogo promjena. No, mislim da je nakon 12 godina, sukladno s tim što je Antena krenula u neki ''rebranding'' okrenut mnogo  mlađoj publici, shodno da možda i ja nekako malo promijenim eter – kazala je Barbara i dodala da se ne misli odreći radija te da će se nakon neke pauze vratiti, ali da ne može još reći gdje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Barbara je, inače, svoj odlazak najavila na Instagramu, a dobila je gomilu pozitivnih komentara slušatelja i obožavatelja. "Kraj jedne ere. Budući da sam 14. 5. 2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz, mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno više od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima", napisala je Kolar. Pratitelji su joj odmah poručili da im je žao što odlazi, ali su joj poželjeli i sreću. "Baš si me rastužila; od 2008. je prošlo puno, ali tvoju razinu elokventnosti nitko nije ni otprilike dosegao... falit ćeš, ali sretno kamo god krenula", samo je jedan od pozitivnih komentara pratitelja.

Komentara 20

JO
jorgen
11:11 09.11.2020.

Kakve li samo veze ima atribut "atraktivne brinete" za poziciju radio voditeljice? Nisu li neke druge osobine bitnije? Ah, da. Radi se o Anteni. Kvaliteta i kriteriji tamo nisu priroritet.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:28 09.11.2020.

Najiritantnija radio stanica

KP
konzervativni_preporod
13:13 09.11.2020.

Svi znamo da posao nije dobila poštenim javnim natječajem nego preko veze a nije isključeno i u horizontali.. količina nesposobnih urednika i takozvanih news speakera tamo je zastrašujuća.. ta radio stanica nikada nije i neće biti uključena u mojoj okolini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije