Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugogodišnji prijatelji

Antonio Banderas nakon razvoda ljubi Sharon Stone?!

melanie griffith antonio banderas
Foto: Twitter
1/3
26.06.2014.
u 08:59

Tek nakon što su Antonio Banderas i Melanie Griffith najavili razvod, počelo se nagađati o novoj ljubavi latino zavodnika...

Tek nakon što su Antonio Banderas i Melanie Griffith najavili razvod, počelo se nagađati o novoj ljubavi latino zavodnika. A ona je, ni više ni manje, nego Sharon Stone. Prema pisanju britanskog magazina Grazia, ljubav je planula nakon njegovog razvoda. Par je povezivalo dugo i veliko prijateljstvo.

- Antonio i Sharon veliki su prijatelji godinama. Uvijek su bijesno koketirali, a sad su bliži no ikad. Sve je vrlo opušteno, i žele da se ta veza drži tajnom zbog poštovanja prema Melanie, no nitko ne može poreći iskru između njih, izjavio je izvor za Graziu. Sharon i Antonio navodno već planiraju zajedničko ljetovanje u srpnju te žele isključivo uživati u opuštenom odnosu. Melanie i Antonio bili su u braku 18 godina. I on i Sharon iza sebe imaju dva braka.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Melanie Griffith uklonila svoj zaštitni znak!

Komentara 1

Avatar Melankolija
Melankolija
20:29 26.06.2014.

E,...j.... ti sa babe na dida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije