Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Antoniju Blaće (41) zatekao komentar na fotku s mužem: 'Ne znam kako da reagiram'

Foto: Screenshot
1/9
10.05.2021.
u 18:40

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće pohvalila se na Instagramu fotkom s mužem Hrvojem Brlečićem.

Uvijek nasmijana voditeljica Antonija Blaće (41) objavama na Instagramu često otkriva svoje dijelove svakodnevnice. Na fotografiju s mužem Hrvojem Brlečićem dobila je brojne lajkove i komplimente, ali jedan komentar sasvim iskrene pratiteljice ju je zatekao.

Foto: Instagram

"Ja bih tvog muža sebi uzela", napisala joj je, a voditeljica je brzo uzvratila.

 "Ne znam kako da reagiram", napisala je. 

"Bez brige. Samo za gledanje par dana", poručila je pratiteljica.

Inače, Antonija i Hrvoje u vezi su 12 godina, od čega šest u braku. Sudbonosno 'da' izrekli su 2015. godine, a upoznali su se nakon što je Antonija prekinula dugogodišnju vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom 2009. godine.

Dvije godine poslije pale su i zaruke, a iako je naposljetku sve prošlo u najboljem redu, Antonija je ne sluteći što će se tu večer dogoditi zamalo upropastila svoje zaruke. Hrvoje je, naime, u Beogradu, gdje je tada Antonija boravila zbog prijenosa emisija Big Brothera uživo, organizirao zabavu na brodu na koju je pozvao i nekoliko njihovih prijatelja među kojima je bio i njegov dobar prijatelj, vaterpolist Vanja Udovičić.

Zbog brojnih poslovnih obveza i 'stiske' s vremenom Antonija mu je tada predložila da se zabave bez nje, no srećom, na inzistiranje svog tadašnjeg dečka, ipak je stigla na dogovorenu lokaciju. Veselo društvo uživalo je u laganoj vožnji rijekom, a mirnu večer iznenada su prekinuli trubači.

Foto: Robert Anić/Pixsell

No iznenađenjima tu nije bio kraj. Već u idućem trenu s mosta je spušten transparent na kojem je pisalo 'Budi moj jedini porok' dok je Hrvoje ispred nje klečao držeći u ruci zlatni Cartierov prsten. Bračne zavjete Antonija i Hrvoje izmijenili su u lipnju 2015. godine na Gornjem Gradu u Crkvi svetog Marka. Antonija je ispred 200-tinjak uzvanika blistala u vjenčanici modnog dvojca Envy Room, a među gostima bilo je i poznatih lica pa su tako s mladencima do ranih jutarnjih sati slavili i naša proslavljena skijašica i dugogodišnja Hrvojeva prijateljica Janica Kostelić koja mu je bila i vjenčana kuma, scenarist i voditelj Joško Lokas, te RTL-ova voditeljica Marijana Batinić.

Simpatična Šibenčanka osvojila je gledatelje svojom vrckavošću u prvoj sezoni hrvatskog Big Brothera i otada se nalazi na malim ekranima, a javnosti je poznata i po brojnim televizijskim projektima kao što su 'Survivor', 'Fear Factor', 'X Factora Adria', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 'Zvijezde'.

VIDEO U Večernjakovoj desetki gostovao je Vinko Ćemeraš

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Zlatniretreiver
Zlatniretreiver
19:21 10.05.2021.

Nikad čuo za nju......

ED
edvardl
19:08 10.05.2021.

Tko je ta???

GE
geler203
20:40 10.05.2021.

Evo frfljuše ponovo. Jel naučila pričati? Voditeljica?????????????? Hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije