Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIĐA LI VAM SE?

Neobično izdanje Renea Bitorajca zabrinulo fanove: To nije za tebe

Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL
1/7
10.05.2021.
u 17:36

-  Uf, počela mi se Zidanka raditi, napisao je glumac pokraj fotografije, uspoređujući svoju frizuru s onom Zinedinea Zidanea, trenera Real Madrida.  Sudeći po komentarima njegovih fanova, Rene im je puno draži bez kose.

Glumac i voditelj Rene Bitorajac na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pokazuje kako izgleda s kosom. 

-  Uf, počela mi se Zidanka raditi, napisao je glumac pokraj fotografije, uspoređujući svoju frizuru s onom Zinedinea Zidanea, trenera Real Madrida.  Sudeći po komentarima njegovih fanova, Rene im je puno draži bez kose. 

Foto: Instagram

"Jesi to močio u čaj od koprive pa naraslo?", "Znaš kaj…budi ti ćelav, bolje ti stoji", "Guli to nije za tebe", samo s neki od komentara njegovih pratitelja.

Na njihovu sreću Reneu nije kosa narasla preko noći, nego se radi o vlasulji koju koristi u njegovoj predstavi "Samo preko njega mrtvog". 

Podsjetimo, Bitorajca odnedavno ponovno gledamo u voditeljskoj ulozi, u novom showu "Ma lažeš".

– Ja sam zapravo osoba koja će najmanje lagati u showu. Ipak, okruženom poznatim osobama, nabrijanim kapetanima i lažima koje se brane kao najveće istine, neće mi biti lako - kazao nam je nedavno Rene i otrkrio kakva je situacija u njegovom kazalištu Luda kuća.

- Jako žalim za onim starim dobrim vremenima, međutim smijeh je ono što nam treba, a kod nas ga ima napretek. Kapacitet nam je bitno smanjen, nema svirki nakon predstava, ali smo popunjeni i razveseljavamo publiku. U lipnju izlazimo na otvoreno u varijanti Luda kuća cabrio – najavljuje ponosno glumac koji nam objašnjava zašto su neke predstave, kao što su “Bračna terapija”, “Joj Hrvati”, “Potpuni stranci” u travnju i svibnju bile otkazane. 

– Ako je neki glumac na nekom mjestu bio u kontaktu s nekim pozitivnim na koronavirus, 10 dana mora biti u izolaciji. Neki glumci igraju u više predstava i tako se pogodilo. Ipak, ukupno smo zbog takve situacije otkazali samo četiri izvedbe. To je redovna situacija u kazalištima, kao i po raznim tvrtkama u ovim vremenima, rekao Je Rene.

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije