Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao s naslovnice

Antonija Šola, Doris Pinčić i Carla Belovari znaju da je kosa najbitnija na ženi

kosa
Foto: PR FOTO
1/4
17.09.2015.
u 12:28

Antonija Šola redovitim šišanjem zadržava sjaj i kvalitetu kose , Doris Pinčić ju pak redovito maže raznim uljima, a Carla Belovari koristi i neke domaće pripravke

Doris Pinčić, Antonija Šola i Carla Belovari posebnu pažnju posvećuju upravo svojoj kosi kako bi uvijek djelovale dotjerano i njegovano, te kako bi kosa izgledala "kao s naslovnice".

Sve tri koriste razne preparate za održavanje sjaja i mekoće, a s punim povjerenjem predaju se u ruke dugogošnjoj "hair" stručnjakinji, Blaženki Morić, vlasnici BM Studia. Upravo ovaj vikend sve tri djevojke isprobale su novu L'Oréal Professionnel njegu za kosu pod nazivom PRO FIBER.

Osim ovog tretmana za njegu kose koji počinje u salonu a nastavlja se kod kuće, djevojke se koriste raznim metodama. Tako Antonija Šola redovitim šišanjem zadržava sjaj i kvalitetu, Doris Pinčić ju pak redovito maže raznim uljima, a Carla Belovari koristi i neke domaće pripravke.

>>Doris Pinčić Rogoznica: Prirodno mi je došlo da se prema djeci ponašam zaštitnički

>>Antonija Šola snimila spot sa 'Barabama': Osvojili su me od prve

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije