Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tvoja baraba'

Antonija Šola snimila spot sa 'Barabama': Osvojili su me od prve

Antonija Šola Barabe
Foto: Roberta Herc
1/9
06.07.2014.
u 12:25

Radi se o izuzetno kvalitetnom bendu, modernim tamburašima koji na svojim svirkama nastupaju sa bubnjem i klavijaturom te nerijetko i gitarom - kazala je za Večernji list Antonija Šola.

Večernji list ekskluzivno je prisustvovao na snimanju prvog spota Tamburaškog sastava "Barabe" u tvornici Katran koji je snimljen u režiji Tibora Javureka prema scenariju Emine Pršić.

Video spot je sniman za njihovu prvu autorsku pjesmu za koju glazbu i tekst potpisuje poznata pjevačica i spisateljica, Antonija Šola, dok su za aranžman pjesme zaslužni Ivan Škunca i Ivica Petrović, vođa benda. - Dečki su me osvojili od prve i niti u jednom trenutku nisam dvojila jer jako su talentirani i od svoje glazbene karijere mogu puno očekivati. Radi se o izuzetno kvalitetnom bendu, modernim tamburašima koji na svojim svirkama nastupaju sa bubnjem i klavijaturom te nerijetko i gitarom - kazala je za Večernji list Antonija Šola naglašujući kako će pjesmu "Tvoja baraba", za koju je sniman spot, prvi puta uživo predstaviti upravo na njezinom najdražem festivalu koji ona, kako sama ističe, nikako ne propušta, a to je Festival u Požegi.

"Ponosni smo što surađujemo sa Antonijom"

Uz Antoniju Šolu i tamburaški sastav Barabe u spotu su sudjelovale mlade atraktivne i lijepe djevojke, buduće manekenke, te članovi MK BAN iz Zaprešića. Vođa benda Barabe, Ivica Petrović, vjeruje kako će pjesma "Tvoja Baraba" postati hit na glazbenoj sceni jer Antonija Šola je izvrsni tekstopisac.

Foto: Roberta Herc

- Ponosni smo što surađujemo sa Antonijom jer pisala je pjesme za velike pjevačke zvijezde: Tošu Proeskog, Ninu Badrić, Željka Bebeka, Danijelu Martinović, Zdravka Čolića i Gazde - kazao je Ivica. Tamburaški sastav Barabe, kojeg sačinjavaju Tomislav Španić, Ivica Petrović, Matija Sremić, Matej Filip, Patrik Ivančir i Nikola Blažinčić, uz to što sviraju po klubovima i svadbama te na privatnim zabavama za poznate iz javnog i političkog života u Hrvatskoj, poznati su i po svojoj humanosti jer odazvali su se na sve humanitarne koncerte, za bolesnu djecu, poplavljene u Istočnoj Slavoniji, braniteljske udruge….

>>S njima je Antonija Šola slavila rođendan, a napisala im je i prvu autorsku pjesmu

>>Antonija Šola s Barabama slavila rođendan

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
21:49 26.06.2015.

Katastrofa i pjesma i spot. To joj je sigurno menadjerica nasla ovaj band

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije