Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regionalna zvijezda

ANKETA Idete li na koncert Aleksandre Prijović u Arenu Zagreb?

Beograd: Aleksandra Prijović održala je drugi koncert u Štark Areni
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/22
01.12.2023.
u 10:47

Srpska pjevačica nalazi se na turneji imena 'Od istoka do zapada' tijekom koje će imati pet nastupa u Zagrebu. Datumi njezinih nastupa su nastupa 1.,2.,3.,4. i 6. prosinca, a karte za ove događaje već su rasprodane.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) u petak, večeras, se održati prvi od svojih pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Srpska pjevačica nalazi se na turneji imena 'Od istoka do zapada' tijekom koje će imati pet nastupa u Zagrebu. Datumi njezinih nastupa su nastupa 1.,2.,3.,4. i 6. prosinca, a karte za ove događaje već su rasprodane. 

Cijene karata tijekom službene prodaje kretale su se od 25 eura za parter do 130 eura za najskuplja mjesta u VIP ložama. A tijekom pet koncerata pjevačica ih je prodala oko 90.000 što znači da će taj broj ljudi slušati njezin glas uživo. Idete li vi na koncert?

Idete li na koncert Aleksandre Prijović u Arenu Zagreb?

Inače, koncert koji će se održati večeras zakazan je još u svibnju kada je u prva 24 sata prodaje razgrabljeno tri tisuće ulaznica. Krajem srpnja koncert je rasprodan, a organizatori su dodali novi za idući dan 2. prosinca. Početkom listopada rasprodan je i drugi pa je dodan treći za kojeg su karte planule u jedan dan. Istog dana najavljen je i četvrti, a rasprodan je u svega tri dana od puštanja karata u prodaju. 

Aleksandra je turneju započela 28. rujna i potom 30. rujna u beogradskoj Štark Areni, potom je pjevala 28., 29. i 30. listopada u sarajevskoj Zetri, a onda ovaj mjesec i 10., 11. i 12. studenog u Nišu, u Studentskom Centru Čair. Nadolazeći koncerti su joj još i u Areni Zagreb, a onda je 22. i 23. prosinca u Tuzli u Dvorani Mejdan

- Mogu reći kako i dalje ne vjerujem u sve što se događa. Kada je u pitanju Hrvatska i mojih pet koncerata - to je premašilo sva moja očekivanja. Ne postoje riječi kojima bih mogla opisati ovu sreću. Hvala svim ljudima koji su bili i koji će doći na moj koncert. Željela sam i trudila se gdje god da gostujem da moja publika ima isti doživljaj na svakom koncertu - izjavila je Aleksandra nedavno za srpske medije.

Pjevačica je vlasnica mnogobrojnih hitova, a nedavno se pohvalila vrtoglavom slušanošću. Naime, njen posljednji album 'Devet života' prešao je brojku od 150 milijuna pregleda na YouTubeu.

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kada je imala 16 godina

Beograd: Aleksandra Prijović održala je drugi koncert u Štark Areni
1/29

Dodajmo da pjevačica je rođena u Somboru, a odrasla je u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. U žarište javnosti došla je kada je objavljeno da je u vezi s posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem. Par se vjenčao 2018. godine, a godinu poslije dobili su sina Aleksandra. 

VIDEO Tko je Aleksandra Prijović? Srpska pjevačica živjela je u Hrvatskoj

 

Komentara 11

NN
novo nenormalni
11:23 01.12.2023.

idem, i to novim tramvajem

ŽE
Željan
12:00 01.12.2023.

Glupo pitanje, besplatna reklama, tko voli neka izvoli...za takve izvođače napišem album dok popijem kavu..

VI
virinvanizaćoška
12:45 01.12.2023.

Taman posla. Samo bih voljela vidjeti kako izgledaju oni koji idu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije