Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Anja Šovagović-Despot (59) je na Braču, pozirala je u badiću na plaži: 'Prelijepo tijelo'

Svečanom dodjelom nagrada završen 68. Pula Film Festival
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/9
02.10.2022.
u 16:07

Ovaj put je otkrila da na moru, u obiteljskoj vikendici, provodi posljednje trenutke na suncu prije nego što stvarno zahladi. Glumica je na Braču, a fotkala se u badiću dok je oči od sunca štitila velikim naočalama.

Legenda hrvatskog glumišta Anja Šovagović-Despot (59) poprilično je aktivna na društvenim mrežama i rado pokazuje trenutke iz svog privatnog života. Ovaj put je otkrila da na moru, u obiteljskoj vikendici, provodi posljednje trenutke na suncu prije nego što stvarno zahladi. 

Glumica je na Braču, a fotkala se u badiću dok je oči od sunca štitila velikim naočalama. 

- U podne na Mutniku - napisala je uz objavu. 

U komentarima su se nizali komplimenti, a jedan pratitelj joj je napisao kako ima 'prelijepo tijelo'. 

 

Podsjetimo, supružnici Despot u ožujku su zbog potresa ostali bez doma koji se nalazi u samom centru Zagreba. 

– Adio, dome jedini, doći ćemo sigurno opet, ne plačemo, samo smo malo pukli... i volimo najviše na svijetu – napisala je glumica tada uz video koji je objavila na Instagramu te se zahvalila Jerku i Đanki Rošin što su im pomogli i pružili ruku u nimalo ugodnoj situaciji te im osigurali krov nad glavom.

Inače, Anja i njezin suprug Dragan jedan su od najdugovječnijih bračnih parova u Hrvatskoj koji su prije gotovo 36 godina uplovili u bračnu luku. Upoznali su se tijekom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine kada je Anji bilo 15, a Draganu 22 godine, a godišnjicu će proslaviti u listopadu

- Anja nije bila Julija, no ja sam svu ljubav na sceni nekako crpio iz privatnog plana, a davao mimo predstave. Bio sam Romeo na dva plana, u životu i na sceni. Nekoliko godina kasnije opet u Dubrovniku ovaj par će započeti svoju vezu i oboje kažu da je sve počelo neočekivano i nepredvidivo. Već nakon četiri dana veze znali su kako nema smisla čekati i odlučili su se vjenčati u tajnosti i ovom odlukom sve su šokirali, pogotovo Anja koja je uvijek bila promišljena i svojim odlukama i nikada nije stvari prepuštala slučaju. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, dobro je poznavao Dragana od prije, a obitelji Despot i Šovagović upoznale su se samo par sati prije vjenčanja. - Prvi put sam Draganove vidjela kad su doputovali u posjet u Zagreb. Budući da smo Dragan i ja organizirali vjenčanje doslovno preko noći, upoznala sam ih tek nekoliko sati prije odlaska u crkvu. Kad su došli u stan u Mesničkoj ulici, gdje su moji roditelji stanovali, sjećam se da je ušla Despotova majka Matija i odmah posložila stvari na svoje mjesto. Za svog sina je kratko rekla: ‘Krasnog ste momka dobili u familiju.’ Tako da je odmah preuzela glavnu riječ pa nikada nije bilo nelagodnih situacija, sve je bilo transparentno - opisala je Anja prvi susret sa suprugovom obitelji. Anja i Dragan ponosni su roditelji kćeri Ane i sina Josipa.

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Komentara 9

DU
Deleted user
19:04 02.10.2022.

Legenda hrvatskog glumišta -Fabijan Šovagović. Njegova kći-nipošto.

Avatar Tombstone
Tombstone
18:55 02.10.2022.

Prelijepo tijelo??? Bas nista na ovoj osobi nije prelijepo niti je ikada bilo. Da joj Fabijan nije tata nitko nikad ne bi cuo za nju, a osobnim izgledom nikad se nigdje nebi probila.

Avatar southman
southman
18:53 02.10.2022.

Horor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije