Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Andrea Andrassy se osvrnula na izgled svojih društvenih mreža: 'Bitno je da smo sretni izvan kadra'

Andrea Andrassy
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/10
23.10.2021.
u 21:00

- Nedavno sam čula rečenicu 'ružan ti je Instagram' – nije bilo zlonamjerno, nego više usmjereno na to da ne pazim na estetiku, usklađenost boja na feedu i ostale stvari koje su 'must' na društvenim mrežama… - započela je svoj opis uz selfie na kojem ima nezadovoljno lice

Blogerica i spisateljica Andrea Andrassy (36) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju kojom se osvrnula na komentare koje je čula. Naime, Andrejini su pratitelji počeli komentirati izgled njezinog Instagrama. „Nedavno sam čula rečenicu 'ružan ti je Instagram' – nije bilo zlonamjerno, nego više usmjereno na to da ne pazim na estetiku, usklađenost boja na feedu i ostale stvari koje su 'must' na društvenim mrežama…“, započela je svoj opis uz selfie na kojem ima nezadovoljno lice. „Meni je predivno to vidjeti kod drugih, ali isto tako, meni se to izrazito jako ne da jer ne živim u savršenom kadru, nego u The Shining majici“, napisala je osvrćući se na svoju odjevnu kombinaciju na fotografiji. „Ponavljam, obožavam predivne Instagram feed-ove, ali u zadnje vrijeme osjećam pritisak da sve 'mora' biti kao u časopisu. Može, ne mora, bitno je da smo sretni izvan kadra“, zaključila je Andrassy. 

U komentarima su je podržali pratitelji. „Ma mi te volimo pratiti baš zato što nisi časopis“, poručila joj je jedan osoba. „Ful ti je opušten i baš zato je top“, složila se i druga osoba. „Ženo, pa baš te volimo što si originalna“, pisali su joj pratitelji.

Inače, Andrassy na svojem Instagramu pokazuje stvarnu sebe te mnoge probleme, a zbog te prirodnosti je i prati puno njezinih pratitelja.

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije