Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremna je na sve

Kakva transformacija! Slavna glumica neprepoznatljiva je na novim fotografijama

Foto: profimedia
1/7
23.10.2021.
u 20:00

U novoj seriji Rene Zellweger morala je u potpunosti promijeniti svoj imidž.

Glumica Rene Zellweger još jednom je pokazala kako je za dobru ulogu spremna na transformacije koje joj sasvim mijenjaju izgled. Nove fotografije 52-godišnje glumice snimljene su na setu njezine nove serije "The Thing About Pam" u kojoj Zellweger glumi osuđenu ubojicu Pam Hupp i na ovim fotografijama nikada ne biste prepoznali slavnu glumicu. Nosi kostim koji je popunio njezinu figuru s 15-ak kilograma, a odlična šminka je sasvim transformirala njezine prepoznatljive crte lica. Serija se temelji na istinitom događaju - ubojstvu Betsy Faria za koje je najprije nepravomoćno osuđen njezin suprug Russ.

Ta presuda je kasnije poništena i istraga je dobila novi smjer. Otkriveno je kako je za ubojstvo Betsy Faria kriva Pam Hopp koja je 2019. osuđena na doživotni zatvor bez mogućnosti uvjetnog otpusta. Ovo je prva serija koja se snima u Louisiani otkako je uragan Ida poharao to područje i tijekom kojeg je stotine tisuća stanovnika evakuirano s tog područja.

Rene je poznata po tome kako se vješto može transformirati zbog uloge pa je tako zbog uloge Bridget Jones, koja joj je donijela svjetsku slavu, nabacila dosta kilograma kako bi fizički bila što sličnija liku Bridget i tada nije htjela koristiti kostim kako bi izgledala deblje. Poslije se vratila na svoju normalnu težinu, a kasnije je i drastično smršavila i počela je koristit velike količine botoksa koje su joj promijenila izgled lica do neprepoznatljivosti.

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije