Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Amber Heard otkrila da je postala mama nakon tri mjeseca skrivanja: 'Ona je ostatak mog života'

Foto: profimedia
1/8
02.07.2021.
u 23:15

Amberina kći rođena je 8. travnja uz pomoć surogat majke, kako njezini prijatelji otkrivaju, za taj se postupak odlučila saznavši da nikada neće moći roditi.

U četvrtak na svom Instagram profilu 35-godišnja glumica  Amber Heard objavila je sliku sa svojom kćeri Oonagh te potvrdila da je postala mama.

'Tako sam uzbuđena što mogu s vama podijeliti ovu vijest. Prije četiri godine odlučila sam imati dijete i htjela sam to učiniti pod vlastitim uvjetima. Zahvalna sam što kao žene o jednom o najvažnijih dijelova naših sudbina možemo razmišljati na ovako radikalan način', napisala je glumica na Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

Zbog majke koju je izgubila u svibnju 2020. godine, glumica je svoju kći odlučila nazvati upravo po njoj.

'Nadam se da ćemo doći do točke u kojoj će postati normalno da ne želim prsten kako bih imala kolijevku. Dio mene želi podržati to da se moj privatni život nikoga ne tiče. Shvaćam također i da me priroda mog posla prisiljava da preuzmem kontrolu nad ovim', dodala je Amber. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Heard je u vezi s kinematografkinjom Biancom Butti od siječnja 2020. godine. Trenutno je, zbog njezinih optužbi za obiteljsko nasilje, u tijeku pravna borba s  njezinim bivšim suprugom Johnnyjem Deppom.

Depp je podnio tužbu protiv Amber zbog klevete, no zbog pandemije suđenje će se odgoditi do travnja 2022. godine. 

Foto: Profimedia

VIDEO Mladost iz cijele Hrvtaske oduševila je publiku slavnim songom 'Neka cijeli ovaj svijet'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije