Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljen ulogom

A. Kutcher glumit će Stevea Jobsa u njegovoj filmskoj biografiji

'Ashton Kutcher attends The 7th Annual Chrysalis Butterfly Ball at a private residence in Brentwood. Photo: Press Association/Pixsell'
'BaxterPress Association/Pixsell'
02.04.2012.
u 09:16

Film će biti sniman u nezavisnoj produkciji,a zvat će se jednostavno Jobs. Kutcher koji se nije puno dvoumio hoće li prihvatiti ulogu, poznat je kao jedan od najvećih obožavatelja svih Jobsovih izuma.

Najveći ovisnik o gadgetima u Hollywoodu utjelovit će nedavno preminulog Steva Jobsa u filmskoj biografiji o tom američkom genijalcu. Naime, glumac Ashton Kutcher s oduševljenjem je prihvatio glavnu ulogu u u filmu o Jobsu koji se uskoro počinje snimati. Nakon niza humorističkih serija i romantičnih komedija ovo je prilika koja je Kutcheru došla kao naručena. Posebno nakon loših kritika koje su ga zatekle kad je prilično neuspješno zamijenio Sheena u serijalu "Dva i pol muškarca".

Film će biti sniman u nezavisnoj produkciji. Prva će klapa pasti u svibnju, a redateljska palica pripala je Joshui Michaelu Sternu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije